reklama
balladyna
Fanka BB :)
dzień dobry wszystkim
Kinga ogromne gratulacje , Twoje szczęście w 3 cyklu niesie mi nadzieję, dzięki za zdjęcie wyników i testu - krechę widzę, ale te mazaje by mnie wprawiły w niepewność. A beta piękna ))
Julka mam nadzieję że te sposoby Ci pomogą i szybko Ci ta dolegliwość minie.
Mruva ja się też za bardzo nie znam na śluzach tzn. myślałam że jak mam mokro to już wystarczy, ale ostatnio miałam z 7 dni tak. A na końcu ewidentnie suchy, bo mój mąż aż oznajmił "o, sypiesz się" jeszcze z kilka dni muszę poczekać aż się zacznę moczyć i mam zamiar obserwować dokładniej.
Kinga ogromne gratulacje , Twoje szczęście w 3 cyklu niesie mi nadzieję, dzięki za zdjęcie wyników i testu - krechę widzę, ale te mazaje by mnie wprawiły w niepewność. A beta piękna ))
Julka mam nadzieję że te sposoby Ci pomogą i szybko Ci ta dolegliwość minie.
Mruva ja się też za bardzo nie znam na śluzach tzn. myślałam że jak mam mokro to już wystarczy, ale ostatnio miałam z 7 dni tak. A na końcu ewidentnie suchy, bo mój mąż aż oznajmił "o, sypiesz się" jeszcze z kilka dni muszę poczekać aż się zacznę moczyć i mam zamiar obserwować dokładniej.
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Dzień dobry
My niedawno wstalismy ,troszkę sie nam pospalo ,polozylam sie pozno bo były przytulanki a potem oglądałam Londynczykow :-)
Kinga dla mnie test tez jest czytelny ,gratki
Kami fajny avatarek ,a jednak pazdziernik ;-)
My niedawno wstalismy ,troszkę sie nam pospalo ,polozylam sie pozno bo były przytulanki a potem oglądałam Londynczykow :-)
Kinga dla mnie test tez jest czytelny ,gratki
Kami fajny avatarek ,a jednak pazdziernik ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Kochane powiedzcie mi co o tym sądzicie. Zaczynam się doszukiwać wszystkiego jak jakaś desperatka. Wszystkie badania wyszły mi rewelacyjnie, natomiast prolaktyna 30 w normach do 25, mój gin powiedział ze to nieznacznie a po tabletce nie wzrosła mi więcej niz 5 razy wiec nic mi na to nie podał, tylko jakieś witaminy na prace jajników i duphaston. Zastanawiam się czy aby taka prolaktyna nie będzie mi utrudniać zajście w ciąże.
Lilolo
Edyta,
Według om 29.10
Zobaczymy jak usg pokaże
Nir ma avka przełomowego wiec wybrałam październik
Według om 29.10
Zobaczymy jak usg pokaże
majdaczek14
Ja jak zwykle powtarzam prośbę , aby wszystkie zaglądnęły (te, które jeszcze tego nie zrobiły) na pierwsza stronę i sprawdziły swoje "dane"-SZCZEGÓLNIE NOWE DZIEWCZYNY i te do, których niestety @ zawitała.
Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.
Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo
Informacje potrzebne, żeby Was wpisać w listę staraczek to:
- termin spodziewanej @;
- wiek (lata skończone);
- który cykl starań.
Bardzo proszę o te informacje, bo większość dziewczyny jest wpisana w poczekalnie, bo nie podały tych informacji, a po to jest ta lista, żeby wiadomo było, której teraz jest kolej na testowanie. Dziękuje bardzo
Ostatnia edycja:
majdaczek14
Tym z II kreseczkami MOCNO GRATULUJE, a te do, których niestety zawitała @ mocno przytulam i trzymam za kolejny tym razem udany cykl
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta,
Według om 29.10
Zobaczymy jak usg pokaże
Termin masz kilka dni po moich urodzinkach ;-)
Edyta Ty niedługo i będziesz wiedzieć na czym stoisz ja muszę dłużej czekać
No wlasnie nie wiem czy bede wiedziala bo tak jak pisalam wczoraj mialam plodny (chyba) nie mam objawow to trudno mi stwierdzic wiec @ pewnie przyjdzie pozniej
Ja wlasnie popijam kawke ,pozniej wyjde z malym na spaceros bo ladna pogoda ,na obiad robie piersi,ziemniaki i do tego mizzeria ,wczoraj po 21 jechalam z najstarszym na zakupy wrocilismy prawie o 23 tyle czasu nam sie zeszlo ...uwielbiam zakupy
Majdaczku a co tam u ciebie ?
reklama