reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Witam!
U mnie krwotoku juz nie ma. Są jeszcze plamienia czerwoną krwią, ale już mało. teraz czekam na płodny sluz bo nie chce stracić cyklu.

Kurcze ja mam problem z określeniem typu sluzu. Faktycznie jest taki czas ze jest dużo. Jak siedzę na toalecie to widać więc zawsze brałam go za śluz plodny bo był rozciągliwy. Ale prowadząc ovufriend mam problem. Opcje są tam suchy, wodnisty, rozciągliwy, kremowy. I teoretycznie jeśli się podcieram to jest, ale nie jestem w stanie stwierdzić czy to kremowy czy inny. a jaki to jest suchy? Kurcze jak wy to rozróżniacie.

Witajcie kochane ;-) u mnie zapalenie pęcherza się rozkręciło, jem zurawine, łykam witamine c, zażywam urosept i walcze, leków innych nie chce zażywać bo mając przewlekłe zapalenie pęcherza musiałabym co miesiąc je zażywać. Dziś u mnie 22 dc... teraz mam czekać normalnie na okres a od przyszłego cyklu od 17 dnia cyklu zażywać duphaston. Miłego poranka ;-)

Doczytałam was ze wczoraj, naskrobalyscie tyle, że hej ;)

Ja w pracy od 7. Załatwiłam wczoraj z tata samochód wiec jestem mobilna :)
Z moim się nie spotkałam. Narazić musze ochłonąć.

Lady,

Ciesze się, że po wizycie ok [emoji76]
Super, że słyszałaś serduszko i fajnie, że post masz zdjęty ;)

Kinga,

Tobie gratuluję pozytywnej bety, test dla mnie widoczny :)
Zapraszam na wątek listopadowy i nudnej ciąży życzę!

Słaba,

To wcale w rzeczywistości nie jest tak "piękne" i poukładane jak się wydaje wirtualnie. Niestety :(

Ahh wy tu o urlopach.. My mieliśmy do Turcji się wybrać...
Wszystko juz mamy opłacone, ale zobaczymy jak to będzie.

Chorowitkom życzę zdrówka, tym co w pracy to by czas szybko leciał, a tym co w domu by nuda nie doskwierala ;)

Miłego dnia [emoji3]

reklama
Do góry