reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Buuuuu.. A ja nie mam kogo wysłać. Jejuu ale mi się czekoladki zachciało. Idę szafki przeszukać!

Ha! Znalazłam 7daysa z czekoladą! Woda na kawkę wstawiona! Idę troszkę dom ogarnąć, bo walizki na środku stoją od wczoraj. Pakować się lubię, ale rozpakowywać to już nie bardzo. Tym bardziej jak się pół chałupy w walizkach upchało :-)

Kami, - leniuchu. Ciacho tak szybko zrobić mozna. Byle jakie, na biszkopcie.
Ja uwielbiam na biszkopcie lub herbatnikach tzki mus ze smietany na galaretce. Mniam.

Nie mge doczekać sie do tego wtorku. Wizyta tak daleko a mnie dzisiaj jakieś skórcze z prawej strony, z tej co bylo cialko zolte biora. Poplamiania ze sluzem tylko kontaktowo na papierze lub jak mocno kaszle lub smaram.
Nie wiem czy to normalne np takie skurcze, glodna nawet w nocy, a sikam to juz tak dużo, że sama nie wyrabiam.

czesc dziwczyny! mimo ze malo tu sie udzielem ostatnio i coraz zadziej poczytuje to caly czas myslalmi i sercem jestem z wami, w czwartek zaczelismy 11 cykl staran kolejny termin @ to 07.03 moze los sie usmiechnie i bedzie prezent na dzien kobiet :) staram sie caly czas byc dobrej mysli!

reklama
Jestem :) byliśmy z tymi znajomymi na spacerze, pochodziłam se z wózkiem :D jak wróciliśmy to zjedlismy podwieczorek i też poszliśmy na spacer :) uszy mamy czerwone :)

Do góry