reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux, - toś się nałazengowała :-)

Roladę odwinełam. Trzyma się jakoś całości, posmarowałam ją czekoladą. Leży w lodówce i czeka na ... swą śmierć w paszczach dwóch żarłocznych ludzików, no i psa :-)

Wziełam nos-pe. Troszeczke tak skurczowo sie zrobiło.

Najgorszy to teraz czas. Oczekiwanie na to czy tam coś jeszcze jest, czy tylko już torbiel schodzi i dlatego @ nie ma. Ostatnio bralam dupka i @ przylazła. Teraz i temp 37 i czekam, czekam.

M powiedział, ze bedzie sie dopiero cieszył jak serduszko bedzie a ja to się uciesz chyba dopiero jak dziecko na rekach zobacze. Po tak długim czasie oczekiwania to wszystko jest dla mnie jakąs fikcją, jakąs odległa galaktyką, ze po prostumi w to uwierzyc, caly czas myśle, ze zaraz przyjdzie @ i zabierze chocby tą małą złudną nadzieje.

Z'objawow: w nocy wstawałam jesc i dopiero zasnełam Jak sie najadlam i napiłam, biegam siusiu, boli mnie głowa ale nie bardzo to od zatok, bo boli cała, no i czytałam, ze w ciązy też podatnośc na zatoki chore bo błony śluzowe są przekrwione bardziej i organizm słabszy. Bol głowy może być od wzrostu progesteronu. Jakieś wypryski na twarzy sie pojawily a już dawno nie miałam. Piersi zrobiły sie takie miekkie. Moze i by bolaly ale od tygodnia nosze stanik sportowy wiec za bardzo ich nic nie uciska

Nerw wielki, czekanie'mnie męczy!!!! A M nie pociesza.

reklama
Lux, - wiem, ale to takie trudne. Ganiam do WC siku, patrze na ta wkladne, czy cos plami, ogladam papier toaletowy.
Popadam w obsesje. To jest meczace.
Jeszcze te zatoki. Zaraz woda morska mi sie skonczy.
Choc wlasnie udalo mi sie rzedmuchac jedna zatoka, choc nie wiem na ile.

Kolacja wstawiona.

Rolada jest!!!:-)
Zaraz próbuję kroić ja. Jak sie rozpadnie to skucha :-/

Kasz trzymam kciuki za kolejny cykl!

Jołasia &&&&&&&& musi być dobrze!!!!!

Próbowałam was nadrobić, ale jeszcze mi 150 stron :-) pędzę teraz do kąpieli, bo J miał w sobotę urodziny i obiecałam mu na dziś wieczór prezencik:-) trochę mnie tylko śpiki romantyzmu pozbawiają:-D ale czytałam przed chwilą jak pkati męża gwałciła i chyba obejdzie się bez romantyzmu:-D

Jolasia musisz być dobrej myśli, ja wiem, że to trudne! Ale pomyśl o tym, że niedługo wszystko się wyjaśni. Ewel no jestem już :) Skaba miłego seksu :)

Witam sie

Testujacym dziewczynom zycze pozytywnych tescikow!

Ja we wtorek mam wizyte i pewnie potwierdzi sie ze cykl bezowulacyjny...

Sily niemam, teraz tylko mysle o tym ze za pare dni bede musiala sie z babcia pozegnac....
Teraz mam moment wyparcia wiec nieplacze...do czasu pewnie

Jolasia szkoda ze sie nieodezwiesz na starych smieciach, dziewczyny sie pytaja o ciebie...

reklama
Do góry