reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Julia, ja pisze z tapleta a jakoś tak ciezko mi przeskakuje, ze jak juz mam jeden temat ustawiony to tak juz na im jestem. Cięzko coś działa ładowanie stron do bani szczególnie ma awersje do BB.

reklama
jołasia - tak z głupia zagadnęłam na październik o taka niespodzianka !!! gratulacje bety i kciuki za wizytę, ja w październiku urodziłam 2014

Na walentynki to tu ma być multum kresków jak mrowkow :D

Edytka,

No to oby znajoma dostała prace

Edytka to trzymamy kciuki zeby dostala prace:tak.

Kciuki sie przydadzą hihi jednak mieszkanie z dodatkowymi osobami jest uciążliwe ,Daniel jest spoko bo sprząta po sobie ale Andrea nie jest nauczona porządku i ciągle musze jej powtarzać aby sprzatala po sobie ,no nic jeszcze troszkę sie przemęczę,ale mój maz ma powoli jej dosc ,nawet jej dzisiaj powiedzial ze nie jestem jej sprzataczka i jak tak dalej bedzie to sie pozegnamy :szok:

Maz gra z chłopakami na xboxie a ja do was zagladam :-D

goska33 witaj. Nie wiem czy mnie kojarzysz ze staraczek 2014? Co u ciebie? Widze po suwaczku, ze dzidzia jest już z Wami. Chłopczyk czy dziewczynka? Pozdrawiam.

Witajcie kochane:) ja dzisiaj wiekszosc dnia w rozjazdach. Ktos mi stresci chociaz troszke co sie dzialo? Jakies 2 kreseczki?

reklama
Do góry