reklama
Jak u mnie wyjdzie że wszystko ok to ja już nie wiem co, bo mój mąż nie chce się badać...:-(
Czemu nie chce sie badac? Ja wiem ze dla facetow to troche krepujace, ale no bez przesady my musimy chodzic do ginekologa i jakos zyjemy.
Ruda Hetera
Fanka BB :)
Tak, ja miałam ze sobą podpaski, chusteczki do higieny intymnej i przede wszystkim mydło biały jeleń żeby jak najdelikatniej było przy myciu. Szwy jako tak nie bolą. Bardziej po operacji bolą ramiona i klatka piersiowa bo podczas laparo wtłacza się pod powłokę brzuszną CO2 i nie są w stanie później całego gazu wyciągnąć i on rozchodzi się po organizmie, głównie do góry stąd ból ramion. Ale da się wytrzymać po operacji miałam 5 szwów, 3 w pępku i po jednym przy jajnikach.
Ostatnia edycja:
Ruda Hetera
Anulka88k się już doczekać nie mogę kolejnych starań
Yesenia jakby Ci to Lux napisała: Patelnią go moim zdaniem to trochę nie fair, jakby faceci myśleli że tylko kobiety mają takie problemy i że termin "niepłodność" ich nie dotyczy...
Yesenia jakby Ci to Lux napisała: Patelnią go moim zdaniem to trochę nie fair, jakby faceci myśleli że tylko kobiety mają takie problemy i że termin "niepłodność" ich nie dotyczy...
Ruda Hetera
Ruda kochana ale Ty miałaś jeszcze usuwaną cystę a ja jak będę tylko badana , ludzie przeraziłam się tymi szwami aż tyle??
No ale oni muszą Ci tam jakoś zajrzeć, to są dosłownie pół centymetrowe nacięcia możliwe że Tobie wprowadzą tylko sondę z kamerą, ale jeśli coś znajdą, jakieś zrosty albo endometriozę to będą musieli Ci wprowadzić jeszcze dwie sondy żeby operować spokojnie, będziesz spać czego się nie robi żeby osiągnąć ten upragniony stan
reklama
Już miało mnie nie być ale ze złości chyba pekne. Powiedzialam właśnie mężowi co mnie czeka podczas laparoskopii a on nie powiedział ani słowa. No wkurwil mnie na maxa. Wiecie ja to wszystko wytrzymam ale chodziło mi tylko o jakiś gest z jego strony, jakieś zainteresowanie, nawet pocieszenie, masakra. Jest coraz gorzej , on nie ma serca, zero uczuć