reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Yesenia przykro mi że nie reaguje :( myślę że oni też to jakoś w środku przechodzą po swojemu te nieudane próby ale nie chcą okazać nam swoich słabości.

reklama
Dzień dobry,

Kasia,

Może jeszcze zbyt wczesnie na test :) @ nie ma więc nadal zaciskam kciuki. Dla mnie nordtest był tym szczęśliwym :)

Ruda,

To kciuki za wyniki męża :)

Miłego piątku [emoji258] [emoji258] [emoji258]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Ja właśnie jem, kurak się pieczę, muszę umyć włosy a potem jadę z koleżanka, jej mama i dziećmi do do lekarza. I dzień zleci.

Ruda,

Samopoczucie do kitu. 16dc a u mnie nic nie potwierdza wystąpienia owu temperatura skacze jak szalona z wczorajszego 36,66 na 36,28, testy negatywne, śluzu nie ma (a siemię dzień dnia pije) i tak czuję że u mnie to są cykle bezowulacyjne. Niby takie miałam bóle jajnika ale nic z tego nie ma. No nic jak owu w tym cyklu nie wystąpi to poobserwuje jeszcze kolejny i najwyżej po 5cs udam się do gina. Kazał niby po 6 ale już raczej nie będę wtedy czekać.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Yesenia niestety ja się musiałam posunąć do ostatecznego wyjścia -szantaż wiec albo badanie albo się rozchodzmy. U mnie temat badań nasienia był nie raz poruszany, bo on się upierał ze to we mnie jest wina.

Jeszcze mam nadzieje ze nie przyjdzie, ale wiadomo nadzieja matka....

Hej Lux hej Radości, trzymam kciuki za badnia!

Do góry