reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
karla dokładnie, ja latam po lekarzach, gdzie tylko mogę ,a on nic
anulka ja już nie wiem , mówi że chce dziecka a zachowuje się odwrotnie

Zaczekam do zabiegu jak okaże się że ok to mu nie daruję!!!

Tak, ja miałam ze sobą podpaski, chusteczki do higieny intymnej i przede wszystkim mydło biały jeleń żeby jak najdelikatniej było przy myciu. Szwy jako tak nie bolą. Bardziej po operacji bolą ramiona i klatka piersiowa bo podczas laparo wtłacza się pod powłokę brzuszną CO2 i nie są w stanie później całego gazu wyciągnąć i on rozchodzi się po organizmie, głównie do góry stąd ból ramion. Ale da się wytrzymać ;) po operacji miałam 5 szwów, 3 w pępku i po jednym przy jajnikach.

Ostatnia edycja:
Ruda kochana ale Ty miałaś jeszcze usuwaną cystę a ja jak będę tylko badana , ludzie przeraziłam się tymi szwami aż tyle?? :eek:

Anulka88k się już doczekać nie mogę kolejnych starań :D

Yesenia jakby Ci to Lux napisała: Patelnią go :p moim zdaniem to trochę nie fair, jakby faceci myśleli że tylko kobiety mają takie problemy i że termin "niepłodność" ich nie dotyczy...

Ruda kochana ale Ty miałaś jeszcze usuwaną cystę a ja jak będę tylko badana , ludzie przeraziłam się tymi szwami aż tyle?? :eek:

No ale oni muszą Ci tam jakoś zajrzeć, to są dosłownie pół centymetrowe nacięcia ;) możliwe że Tobie wprowadzą tylko sondę z kamerą, ale jeśli coś znajdą, jakieś zrosty albo endometriozę to będą musieli Ci wprowadzić jeszcze dwie sondy żeby operować :) spokojnie, będziesz spać :) czego się nie robi żeby osiągnąć ten upragniony stan :)

reklama
Już miało mnie nie być ale ze złości chyba pekne. Powiedzialam właśnie mężowi co mnie czeka podczas laparoskopii a on nie powiedział ani słowa. No wkurwil mnie na maxa. Wiecie ja to wszystko wytrzymam ale chodziło mi tylko o jakiś gest z jego strony, jakieś zainteresowanie, nawet pocieszenie, masakra. Jest coraz gorzej , on nie ma serca, zero uczuć

Do góry