reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A też nie narzekam :) prawą nogą wstałam, czuję że to będzie dobry dzień :) jeszcze z moimi dziewczynkami mam dziś próbę scholi to już w ogóle super :)

reklama
Yesenia niestety ja się musiałam posunąć do ostatecznego wyjścia -szantaż wiec albo badanie albo się rozchodzmy. U mnie temat badań nasienia był nie raz poruszany, bo on się upierał ze to we mnie jest wina.

Jeszcze mam nadzieje ze nie przyjdzie, ale wiadomo nadzieja matka....

Hej Lux hej Rudości, trzymam kciuki za badnia!

Kami mi się wydaje że powinnaś już iść do gina.

Ja dziś mojemu lekarzowi powiem że chcę sprawdzić czy pęcherzyk pęka w ogóle bo myślę że w tym tkwi problem.

Lux myślę że to Cb była owu bo i śluz na to wskazywał i ten ból ;)

Yesenia może on po prostu nie wie co powiedzieć i milczy... Ja myślę ze przez To ze ich badania nie dotykają wcale bo To my chodzimy od początku bierzemy foli itp jest wynikiem potem tych niechęci do badania nasienia. Ją uważam ze to badanie łatwe nie jest i krępuje ale mi mąż pow ze jak by musiał to zrobi i się cieszy ze nie musi he bo się udało w 2 cyklu.

Pamiętam jak mój powiedział, że on w plastik spuszczać się nie będzie. A potem jak zrozumiał powagę sytuacji, to sam chciał iść na badanie. Mam nadzieję, że nie będzie ono konieczne.

Ruda,

11 mam wizytę wiec ustalimy co dalej. Troszkę bym chciała poczekać nie ukrywam, że też ze względów finansowych. Komplet badań który mam do zrobienia do wydatek rzędu 500zl, plus leki do wykupienia)a nie wiem czy uda mi się na nfz je zrobić :/
A ja w tym miesiącu laptopa nowego zamówiłam i przyszło mi wczoraj 210zl światła.

No ale zobaczymy co z ginem ustalimy.

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Lux u mnie ta owu wyglada podobnie. Jajniki wczoraj bolały mnie w srode wczoraj i dzisiaj rano. Wczoraj miałam śluz rozciągliwy i bardzo dużo. Przytulanko było we wtorek środę i wczoraj (mąż nie chciał ale chyba go zmusiłam). Wczoraj myślałam że mąż już doszedł a to był mój śluz było go pełno aż się wylewało :-) Dziś 17 dc i tez nadal mam dużo, rozciągliwego śluzu. Ale dziwi mnie że testy owu są cały czas negatywne chyba jakies feralne. Jeżeli nie zajdę teraz w ciązę to mój cykl będzie trwał pewnie 32 dni z racji tak późnej owu.

Za wcześnie, nie.
Ja mam cykle od 23 do 27 dni. najczęściej ostatnio 26. dziś 29dc na duphastonie. w pon piękna beta. od tamtej pory temp 37 lub 37,1 raz tak, raz tak. dalej tylko plamienia. poprzednio przy 3 tabletkach w 29 dc dostałam normalnie @ przy wcześniejszych plamieniach przez cztery dni. I to z taką małą pąpą więc bez skrupułów odstawiłam tabsy.

Teraz jeszcze jeden pech. M do pracy pojechał autem. Cosik się stało. Coś nie działa. Raz odpala, raz nie, światła też działają kiedy zachcą.U nas nie wiedzą o co chodzi. Trzeba dobrego mechanika i elektryka najlepiej serwis VW a żeby nie oszukali u nas bo tak lubią to najlepiej do Niemiec z nim pojechać. Więc koszty się szykują bo wiadomo laweta albo z duszą na ramieniu ze nie zgaśnie albo światła nie padna i polizaie nie zatrzymają w połowie drogi. Teraz z dwa miechy zbierani kasy na auto. :angry: Gwarancji nie ma więc szkoda słów. Kasy poleci.
W związku z tym nie będe mogła jechać do Pozn do lekarza bo to ponad 100km a dojazdu od nas nie ma dogodnego. No chyba że wezne cały dzień wolny i w dodatku nocleg tam bo lek późno przyjmuje.
Musze poszukać dr w Zielonej.G. Tam choć z tej zapyziałej wiochy dojade autobusem.

reklama
Hej dziewczynki a ja przynoszę choć troszke dobre wiesci skoczyła mi temp dzisiaj o 1 czyli z 36,5 na 36,6 [emoji2] woooow hehe no i wczoraj dopadłam samca Ohjj ale sie działo .... I teraz wstałam to wogole jajniki mnie przestały bolec wczoraj i przez ost 3 dni bbb bolały a wczoraj podczas stos... To był tez mega bol [emoji20] ale nie chciałam przestawac... Moze tam tak stukał ta palka ze pęcherzyk pekl hihi ( żart )

Ruda trzymam kciuki za nasienie !!!&&&&
Kasiamarysia 1 test neg to niekoniecznie ... Beda kolejne mam przeczucie;)

Do góry