reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Spać mi się nie chce. Umyłam naczynia, przygotowałam mięsko na jutrzejsze mielone, obejrzałam finałowy odcinek Białych Kołnierzyków (reraz mi smutno, że to już koniec:-(). Chyba zacznę robić porządki w papierach bo inaczej pozostanie mi lampienie się w sufit.

Dzien dobry jestem tu dziś pierwsza[emoji1]
Wczoraj poległam na po walki nie było nic....[emoji20]ale mam nerwa na mojego bo nie dość ze nie bzyknął mnie to jeszcze spał na dole na sofie ..a ja sama w sypialni...hoooo jooojj ja mu dzisiaj pokaze co znaczy nie zaspokojona żonka.. Ma chłop przerąbane... No wiec zacznę od mojego najgłośniejszego expresu do kawy nich sobie pochodzi GŁOŚNO [emoji2]

Ostatnia edycja:
Spać mi się nie chce. Umyłam naczynia, przygotowałam mięsko na jutrzejsze mielone, obejrzałam finałowy odcinek Białych Kołnierzyków (reraz mi smutno, że to już koniec:-(). Chyba zacznę robić porządki w papierach bo inaczej pozostanie mi lampienie się w sufit.
Tez oglafalam biale kolnierzyki swietny serial i tez jestwm zla ze juz koniec :/

Dzien dobry jestem tu dziś pierwsza[emoji1]
Wczoraj poległam na po walki nie było nic....[emoji20]ale mam nerwa na mojego bo nie dość ze nie bzyknął mnie to jeszcze spał na dole na sofie ..a ja sama w sypialni...hoooo jooojj ja mu dzisiaj pokaze co znaczy nie zaspokojona żonka.. Ma chłop przerąbane... No wiec zacznę od mojego najgłośniejszego expresu do kawy nich sobie pochodzi GŁOŚNO [emoji2]
Ojjjj pokaz mu na co stac wkurzona kobiete.

Ja dzisiaj jestem nieprzytomna ledwo wstalam z lozka. Mam dola ze muszw do roboty znow stres itp ehhh...:(

dzień dobry:):):)

* pkati zniknęłaś, więc myślałyśmy że coś działasz kochana :)

* kamilove mam śluz taki jak na @ czyli mokro i żółty i lewy jajnik się odzywa , już się nastawiłam że jutro przylezie ;/

* Ruda i Lady jak się czujecie ??

* Aschlee jak Ci minęła noc? Zasnęłaś?

* yesenia :) udanego dnia:)

* zenona jak ząbek?

* ewela idziesz do gin?

* karla pazurki fajowskie:D zgadzam sie z anulką te 2 zarąbiste

* Anulka pracujesz ? bo chyba nie doczytałam wczoraj

* Lux śpiochu :) ciekawe czy znów Ci się bliźniaki przyśnią":D

słodkich snów dla parapli i innych śpiochów:D

Ja lece sie szykować na prl :)
:-)

reklama