reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

KasiaMarysia ja również życzę miłego dnia :-)
Ewel powodzenia u lekarza, idź !!

Mi znów smutno :-( Miłosz co jakiś czas pyta kiedy będzie miał rodzeństwo i wczoraj znów mnie zapytał. Zaczęłam mu w końcu tłumaczyć , że nie każdy ma , że trzeba się modlić...a on na to że codziennie odmówi dziesiątek różańca i będzie prosił o brata , ale siostra też może być , najważniejsze żeby było zdrowe- tak skomentował... szczęka mi opadła . Jest mi smutno i płakać mi się chce jak pyta o rodzeństwo , bo ja też tego bardzo pragnę dla niego a jest jak jest :hmm:

reklama
Dziewczynki a ja mam dzisiaj ost dzien pracy do 16:00 i weeknd tzn mama przyjedzie na pazn wieczorkiem ale to nie robota z mama;)
A wiecie co wczoraj na sam koniec to juz sie centralnie czułam jak pajac[emoji15] niewiem czy byk az tak zmęczony żadko zasypia juz o 21 normalnie chodzimy spac o 00:00 ahh ni nic dzisiaj nam wizytę na 12:30 u gina zobaczymy co te jajeczniki tam świrują pewnie spyta czy był seks a ja pow... Nie dałam rady niechcial wstać...:/ tzn nie penis tylko moj maz[emoji3]haha...obaj

Ostatnia edycja:
Yesenia myślisz że iść? No boli mnie brzuch jak nie wiem.. To mnie martwi teraz to może się okazać co było przyczyną poronienia u mnie... Czemu nikt do tej pory nie kazał.zrobić progesteronu? ....
Kasia Marysia tak mam mieć @11

Ewel87 ja bym poszła dla lepszego stanu psychicznego...tak to bedziesz myslec i nie potrzebny stres dla organizmu
KasiaMarysia przeliczyłam wczoraj swoje możliwości...starzeje sie powoli a wraz z tym moje sztuczki przestają działać...[emoji15] trzeba szukać nowych[emoji12]

Ewel87 pisalas ze dopiero na pon masz u swojego gina... To cały weeknd bedziesz miec przekichany... Czekając na pon ..A tak to moze uda ci sie zrelaksować ;)

Pkati u swojego mam na czwartek.... Za tydzień jeśli wcześniej się nie zwolni ale dziś się Umowilam do innego....

Dzień dobry :)

Pkati,

Może owu jeszcze czeka, aż mąż będzie w pełnej gotowości :D
Powodzenia na monitoringu [emoji106] [emoji106]

Ewel,

Ja tam bym poszła pewnie na tą wizytę :tak:

Asch,

Udało się zasnąć?

Kasia,

Oby prl była niska :)

Karla,

Mi podobały się te beżowe pazurki :tak:

Yesenia,

Uda się wam w końcu na pewno :tak:

A ja mam dziś 15dc jest znów znaczny wzrost temperatury. Wykres przypomina góry i doliny i narazie owu brak [emoji57] [emoji53]

Powoli zaczynam tracić nadzieje

Miłego dnia [emoji259] [emoji259] [emoji106]

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

reklama
Do góry