reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Luxuorius próbowałam ale przestaje tylko na chwile .Stukne tylko zabek o zab i to samo. O jedzeniu moim to juz nawet nie wspomne dzis same papki a do tego teraz wzrosla mi temeratura na 37,2 a godz temu 36,7

reklama
Kamilove wiesz co niepokoi mnie to że boli mnie brzuch... Nie wiem z czym to związane ale idę do gina jutro... Do mojej mam wizytę dopiero na czwartek... Nic mi nie szkodzi jutro pójść .
Dzięki za wsparcie Lady;)

Oj ketonal to bralabym tylko w ostatecznosci :tak: Moze faktycznie poszukaj apteki calodobowej i wez ze czerwone tableteczki :tak:
No i pewno wizyta u dentysty Cie nie ominie.
Brrrrr na sama mysl mi slabo

O matko jak mnie 2 lata temu rozbolała prawa, dolna szóstka to myślałam, że będę chodzić po suficie. Najgorszy nie był sam ból zęba ale ból promieniujący na kości szczęki i szyję. Pół twarzy mnie bolało :angry:. Zaczęło się wieczorem, całą noc nie spałam, leciałam na Ketonalu (trochę pomagał na godzinę). Z samego rana poszłam do dentysty i jak mi powiedzieli, że mogą mnie przyjąć dopiero po 17 to się im rozpłakałam. Przeczekałam do 17 i jak mi dali znieczulenie to myślałam, że skrzydeł dostałam, mogłam góry przenosić :-)

Heh, ja czytam o tych bolach zebow to ciesze sie ze mnie nigdy nic takiego nie spotkalo :-)
Ja juz sie zegnam na dzis, przyjemnej nocy bez zadnych boli Wam zycze :-*

Oj tak bol zebow to chyba najgorszy bol jaki moze byc :tak: a jak juz zbiera sie ropa to totalna kaplica :tak:

Lady spokojnej nocy kochana

reklama
Do góry