reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
No stresuje sie tym, ze nie bedzie mogl skonczyc.
Jeszcze nie zaczynamy nic robic, a on juz przezywa [emoji57]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
No stresuje sie tym, ze nie bedzie mogl skonczyc.
Jeszcze nie zaczynamy nic robic, a on juz przezywa [emoji57]
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Kochane dziewczyny.
Nie pisze ale zawsze czytam, jakos ciezko mi sie tu do Was wdrozyc. Jestem jak najbardziej z Wami. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :-)
Niestety @ przyszla i kolejny jej termin to 21.02 oby jednak nie.
Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia kazdej z osobna :-)
Nie pisze ale zawsze czytam, jakos ciezko mi sie tu do Was wdrozyc. Jestem jak najbardziej z Wami. Nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie :-)
Niestety @ przyszla i kolejny jej termin to 21.02 oby jednak nie.
Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia kazdej z osobna :-)
Paraplu
Dzieńdobeeeeerek
Nie spało się ewel :/ Usnęłam po 22, obudziłam się przed 2 i tak leżałam na łóżku przysypiając na zmianę z buszowaniem w necie. Na dobre wstałam bo chłopa do pracy musiałam wyprawić bo dzieciątku trzeba przecież pomóc. Kurczę, mnie jakoś nikt nie wyprawia do pracy :-). Dobra, nie będę narzekać bo dużo bardziej wolę zajmować się domem niż iść do pracy
Teraz jestem po śniadaniu i piję poranną kawusię by nie przysypiać przez cały ranek.
Nie spało się ewel :/ Usnęłam po 22, obudziłam się przed 2 i tak leżałam na łóżku przysypiając na zmianę z buszowaniem w necie. Na dobre wstałam bo chłopa do pracy musiałam wyprawić bo dzieciątku trzeba przecież pomóc. Kurczę, mnie jakoś nikt nie wyprawia do pracy :-). Dobra, nie będę narzekać bo dużo bardziej wolę zajmować się domem niż iść do pracy
Teraz jestem po śniadaniu i piję poranną kawusię by nie przysypiać przez cały ranek.
Paraplu
Ehhh moja psina to ma dobrze, właśnie przewraca się na drugi bok i mlaska w półśnie. Każdego ranka jej zazdroszczę, że ja muszę wyjść a ona może zostać i spać dalej
PS
Kuchnię wyszorowałam, zostało mi tylko umycie okien. Za to korytarz wygląda jak po przejściu huraganu bo wszystkie niepotrzebne rzeczy wyniosłam właśnie tam i nie wiem co z nimi zrobić
PS
Kuchnię wyszorowałam, zostało mi tylko umycie okien. Za to korytarz wygląda jak po przejściu huraganu bo wszystkie niepotrzebne rzeczy wyniosłam właśnie tam i nie wiem co z nimi zrobić
reklama
Paraplu
ewel na to zostawanie to będę musiała jeszcze poczekać ale plany są takie, że od października zaczynamy :-) ogromnie chciałabym zrobić tacie prezent na Święta albo na Dzień Dziadka. Nie mogę doczekać się jego reakcji bo rodzice myślą, że my starania zaczniemy najwcześniej za 2 lata i nie wyprowadzam ich z błędu bo chcę zobaczyć ich miny. Moja mama będzie babcią po raz 8 a mój tata PO RAZ PIERWSZY !
PS
Moja mama w maju zostanie po raz pierwszy PRABABCIĄ !!!
PS2
Mam nadzieję, że załapię się na parę rzeczy po jej pierwszym prawnuku Zawsze to kilka złotych zostanie w portfelu bo jak patrzyłam ile trzeba wydać na wyprawkę to mi się słabo zrobiło.
PS
Moja mama w maju zostanie po raz pierwszy PRABABCIĄ !!!
PS2
Mam nadzieję, że załapię się na parę rzeczy po jej pierwszym prawnuku Zawsze to kilka złotych zostanie w portfelu bo jak patrzyłam ile trzeba wydać na wyprawkę to mi się słabo zrobiło.
Ostatnia edycja: