reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
pkati a może jedna i druga :-) ja już mam mętlik w głowie, staram się nie skupiać na organizmie, ale jak budzę się bo uciskam w nocy na piersi i bolą tzn. że coś się dzieje dziwnego. Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży i nie wiem jak to wszystko interpretować i czy w ogóle interpretować
Julka miałam tak w ciąży okropny ból piersi na początku...też staram sie nie szukać dolegliwości na siłę. Wczoraj przed zaśnięciem też miałam dziwny ból po lewej str jak by jajnik a skurcz rano mi nie dobrze... Nie wiem może to te tabletki na tarczyce. Zobaczymy...
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Pkati ja mam nadzieje testować na dniach.
Dziewczyny zazdroszczę Wam remontu. Wszystko nowe, jak nowy rozdział. Mój znów nie udany co do podłóg. Wilgoć ciągnie od dołu pomimo podkładu i folii.
Boli mnie kręgosłup tam jak korzonki, podbrzusze lekko ale piersi są spokojne, nie bolą, ale duże są. Czekam :-)
Dziewczyny zazdroszczę Wam remontu. Wszystko nowe, jak nowy rozdział. Mój znów nie udany co do podłóg. Wilgoć ciągnie od dołu pomimo podkładu i folii.
Boli mnie kręgosłup tam jak korzonki, podbrzusze lekko ale piersi są spokojne, nie bolą, ale duże są. Czekam :-)
Zofia ciężko opowiedzieć bo dużo się dzieje he tematów mnóstwo...
Lady była u lekarza i jest wszystko dobrze
Mamy Nowe koleżanki na swoim forum
W ostatnich dniach raczej nikt nie testował poza Ruda ale nie wiemy czy pozytyw jeszcze czy negatyw
Lady była u lekarza i jest wszystko dobrze
Mamy Nowe koleżanki na swoim forum
W ostatnich dniach raczej nikt nie testował poza Ruda ale nie wiemy czy pozytyw jeszcze czy negatyw
KasiaMarysia23
Ewel badalas sobie prolaktyne?
reklama
KasiaMarysia23
No to dobrze, ja jutro jadę na prolaktyne. Badanie miałam 2012. 49.3 lekarz był w szoku bo powinnam mieć zatrzymana miesiączkę, bromergon dostałam