reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Julka89.89 moze wlasnie to bedziesz ty:) z tymi dwoma zbieg okoliczności ze napisałyśmy w tym samym czasie?? I akurat w temacie hehe stawiam na ciebie !!!!

reklama
pkati a może jedna i druga :-) ja już mam mętlik w głowie, staram się nie skupiać na organizmie, ale jak budzę się bo uciskam w nocy na piersi i bolą tzn. że coś się dzieje dziwnego. Nie byłam jeszcze nigdy w ciąży i nie wiem jak to wszystko interpretować i czy w ogóle interpretować

Julka miałam tak w ciąży okropny ból piersi na początku...też staram sie nie szukać dolegliwości na siłę. Wczoraj przed zaśnięciem też miałam dziwny ból po lewej str jak by jajnik a skurcz rano mi nie dobrze... Nie wiem może to te tabletki na tarczyce. Zobaczymy...

Anulka88 ja mam dziś super humor he i nie wiem z czego to wynika;)
Właśnie jadę na badanie progesteronu ;) cieszę się ze lepiej u Ciebie

Pkati ja mam nadzieje testować na dniach.

Dziewczyny zazdroszczę Wam remontu. Wszystko nowe, jak nowy rozdział. Mój znów nie udany co do podłóg. Wilgoć ciągnie od dołu pomimo podkładu i folii.

Boli mnie kręgosłup tam jak korzonki, podbrzusze lekko ale piersi są spokojne, nie bolą, ale duże są. Czekam :-)

Zofia ciężko opowiedzieć bo dużo się dzieje he tematów mnóstwo...
Lady była u lekarza i jest wszystko dobrze
Mamy Nowe koleżanki na swoim forum
W ostatnich dniach raczej nikt nie testował poza Ruda ale nie wiemy czy pozytyw jeszcze czy negatyw;)

reklama
No to dobrze, ja jutro jadę na prolaktyne. Badanie miałam 2012. 49.3 lekarz był w szoku bo powinnam mieć zatrzymana miesiączkę, bromergon dostałam

Do góry