reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Centralnie po kolana[emoji1] jak bym nie machnęła papierem jak wstawałam to by poszedł kleks na podloge buahah

reklama
Dziewczyny normalnie jak sie rejestruje auto to zazwyczaj sie bierze numery rejestracyjne typu...inicjały...data ur...cos z partnerem...itd prawda?? [emoji1]
Albo byle jakie nic nie znaczące ...

Powiem wam tak szczerze ze chciałabym mieć drugie dziecko ale chyba wiem ze nie z nim. Nie pomyślałam w taki sposób żeby to był ratunek . Myślę raczej przed każdą @ na dwie strony ze nie chce żeby przyszła bo chciałabym, ale potem z drugiej strony ciesze się jak jest. Może to też taki znak?

Myślę juz od dłuższego czasu. Nawet raz z moim M o tym rozmawiałam potraktował to jak żart .
Kochana musisz wszystko przemyslec.
Za chwilę nie wyrobie z bólu i wytne jajniki, zwłaszcza prawego.
Pamietaj twoj wroci i go atakuj:)

Laski kurczę coś czuje, że dużo z nas dołączy do październikowek :)
No ja to bym sie chyba posikala ze szczescia:) moja kolezanka co mieszka ulice obok ma termin na 25 wrzesnia i mialybysmy wspolne ciaze :)
Dobranoc baby. Pkati to zostajemy same.
A o mnie jiz nie pamietasz? Niedobra:))) ale ja juz powoli lece. Moze jakies igraszki sie udadza:)do jutra:)

Pkati a to chyba tam w De, bo w Pl inaczej się rejestruje. Yesenia no to jeśli pękają to git :) Kami ktoś musi dziecko mocna pęka trzymać :D

Luxu nie wiem czy pękają ale jak monitoring potwierdzil owulacje to pewnie pękają, skoro był.pecherzyk a po owulce już go nie było to.myślę że pęka

reklama
Do góry