reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Skaba, jednak wyruszyliscie ? Jak corcia, juz jej sie polepszylo? Szerokiej drogi :-)

Przestała gorączkować i kaszlu też nie ma, ale na razie będziemy w domku siedzieć. Marysia nas ubłagała, bo bardzo na ten wyjazd czekała
Lady trzymam kciuki za twoją wizytę

Skaba1 ale ci zazdroszczę Mazur ;)

Uwielbiam tam jeździć! Odpoczywam tam niesamowicie:-)

a ja na mazurach mieszkam na co dzień heh za domem mam jezioro :)
Mój mąż pochodzi spod Mrągowa, a za pracą na Śląsk przyjechał. Może na starość tam wrócimy:-)

Yesenia ja ćwiczę jutro miałam tydzień przerwy;)
Kurczę nie chce sobie wkręcić że się udało Bo miałam tak że jak byłam pewna że mam wszystkie objawy ciąży to była lipa a jak nie miałam.udało sie... A najgorsze że objawy na @ są podobne do ciazowych czasami ból piersi brzucha itp.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie

Dziewczyny pozdrawiam z drogi na Mazury! Wybraliśmy się, bo dzieci wierciły nam dziurę w brzuchu.

Ewel niedawno mijałam Warszawę - żebym wcześniej przeczytała to wpadłabym na grzańca:-)choć ja już od tygodnia kuruję się grzanym piwem z miodem albo winkiem z goździkami, bo coś mi po kościach krąży

Karla zakładaj bloga :-)odwiedzających i komentujących już masz:)
Wy to jestescie kochane :)

a ja na mazurach mieszkam na co dzień heh za domem mam jezioro :)
Ooooo pozazdroscic :)

A swoją drogą tak ciągle czytam o zapłodnienia się zastanawiam Skad plemniki wiedza ze akurat maja dotrzeć do komórki jajowej;)mój mąż się śmieje że tak GPS im pokazuje.
Dziś sam sie spinac zaczyna i się zastanawia kiedy mogę test już robić . Pow mu że nie zrobię bo się boję;)

reklama
Ewel &&&&&&&&&&&&

Yesenia z twoich postów bije nowa energia i siła! Zobaczysz jak szybko mężuś to zauważy:-)

Natalia o kurcze, ale fajnie! Jak nasze maluchy przyjdą na świat to się umówimy na spacer z wózeczkami wokół Czosu! Na weekend majowy i wakacje co roku do Mrągowa zaglądamy. A teraz na narty nas tu przyniosło:-)

Do góry