reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Ewel az dziwne bo w zeszlym cyklu miakam tysiac objawow a teraz jedno co mam to ciągnący rwacy ból jajników, podobny do @ aż promieniuje mi dalej nie wiem co to. I zastanawia mnie bo dzisiaj 19 dc a ja od ovu mam równa temp ;/ może tak być?
Fajnie było Lubie takie rodzinne imprezki. Ale weekend zawsze tak szybko mija. Koniec ferii jutro synek na 7 do szkoły juz wiem ze nie chce mi się wstać ;D

Równą to znaczy był skok po owu i tak Ci się trzyma dotąd?

Ewel, a miło to czytać :) byliśmy u moich rodziców, potem u babci i mojego kochanego Brajanka :) i wjechalismy do wiedzmy. Ze szwagierka nadal mijamy się bez słowa.

khadi podaj nowy termin @.

marta1988 witaj i powodzenie. Podaj termin @, swój wiek (lata skończone) i, który cykl starań.

yesenia przykro mi. Dziewczyny maja racje olej go. Ja tak robię czasem z moim i szybko przynosi to efekty :-D

Moj termin to blizej nieokreslony jest bo mam dlugie i nienregularne cykle jak do czegos dojde to Ci napisze

reklama
Ruda tak temp powiedzmy 36 potem spadek i skok na 36,68 i tak każdego dnia jest ;/ 36,68 albo 36,66 od 6 dni. Ciekawe co jutro zastanawia mnie czy to normalne bo nie widziałam takiego wykresu:/

Do góry