reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Wedlug om dzisiaj koncze 7 (7t6d)Lady kochana a Ty w którym tyg juz jesteś?
Ewel a Ty znowu cos pijesz? Ale Ci dobrze ;-) Ja nie spie, dzisiaj zastrajkowalam i wstalam z wyrka bo grozilo mi zalamanie psychiczne. Poruszam sie co prawda tylko do kuchni i na kanape w salonie, ale to juz sporo ;-)Dziś na forum miejszy ruch niedziela każdy leniwie ja spedza albo jezdzi do rodzinki
Lux gdzie jestes bo tak cicho jak Ciebie nie ma
Kamilove a Ty jak się masz?
Lady Agnes spisz?
Ja mam wieczór z grzańcem i tak sobie myślę że musze jeszcze 11 dni byc w niepewnosci czy sie udalo czy nie....
Karla, jak zaczniesz pisac bloga, to ja tez chce linka, chetnie poczytam :-)
1985nelia2
ewel ja miałam bolace piersi i parcie na mocz, najpierw co godzine, potem co 15 minut al. to szybko przeszlo, jakiś tydzień bolał mnie brzuch
Lady Agnes
Ewel wizyte mam we wtorek i nie ukrywam ze po cichu licze na to, ze zwolni mnie z tego lezenia.
Ja robilam test w 14 dniu po owu czyli mniej wiecej jak miala byc @ ale test wtedy wyszedl negatywny, nawet cienia cienia, i objawow nie mialam zadnych. Pozniej zrobilam test po kilku dniach i byly juz 2 dobrze widoczne krechy, a objawow wciaz nie mialam
Ja robilam test w 14 dniu po owu czyli mniej wiecej jak miala byc @ ale test wtedy wyszedl negatywny, nawet cienia cienia, i objawow nie mialam zadnych. Pozniej zrobilam test po kilku dniach i byly juz 2 dobrze widoczne krechy, a objawow wciaz nie mialam
1985nelia2
agnes to ty dokładnie tydzień jesteś do przodu ja dziś mam 5tyg i 6dni, senność mnie nie dopada ale wymioty od dziś już są
Lady Agnes
Natalia, nawet 2 tygodnie bo ja 7t6d. Ja z kolei senna, ale nie mam wymiotow, hehe. Kazda ciaza inna ;-)
reklama