reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Skaba, jednak wyruszyliscie ? Jak corcia, juz jej sie polepszylo? Szerokiej drogi :-)

Przestała gorączkować i kaszlu też nie ma, ale na razie będziemy w domku siedzieć. Marysia nas ubłagała, bo bardzo na ten wyjazd czekała
Lady trzymam kciuki za twoją wizytę

Skaba1 ale ci zazdroszczę Mazur ;)

Uwielbiam tam jeździć! Odpoczywam tam niesamowicie:-)

a ja na mazurach mieszkam na co dzień heh za domem mam jezioro :)
Mój mąż pochodzi spod Mrągowa, a za pracą na Śląsk przyjechał. Może na starość tam wrócimy:-)

Yesenia ja ćwiczę jutro miałam tydzień przerwy;)
Kurczę nie chce sobie wkręcić że się udało Bo miałam tak że jak byłam pewna że mam wszystkie objawy ciąży to była lipa a jak nie miałam.udało sie... A najgorsze że objawy na @ są podobne do ciazowych czasami ból piersi brzucha itp.
Dziewczyny trzymajcie kciuki za mnie

Dziewczyny pozdrawiam z drogi na Mazury! Wybraliśmy się, bo dzieci wierciły nam dziurę w brzuchu.

Ewel niedawno mijałam Warszawę - żebym wcześniej przeczytała to wpadłabym na grzańca:-)choć ja już od tygodnia kuruję się grzanym piwem z miodem albo winkiem z goździkami, bo coś mi po kościach krąży

Karla zakładaj bloga :-)odwiedzających i komentujących już masz:)
Wy to jestescie kochane :)

a ja na mazurach mieszkam na co dzień heh za domem mam jezioro :)
Ooooo pozazdroscic :)

A swoją drogą tak ciągle czytam o zapłodnienia się zastanawiam Skad plemniki wiedza ze akurat maja dotrzeć do komórki jajowej;)mój mąż się śmieje że tak GPS im pokazuje.
Dziś sam sie spinac zaczyna i się zastanawia kiedy mogę test już robić . Pow mu że nie zrobię bo się boję;)

reklama
Ewel &&&&&&&&&&&&

Yesenia z twoich postów bije nowa energia i siła! Zobaczysz jak szybko mężuś to zauważy:-)

Natalia o kurcze, ale fajnie! Jak nasze maluchy przyjdą na świat to się umówimy na spacer z wózeczkami wokół Czosu! Na weekend majowy i wakacje co roku do Mrągowa zaglądamy. A teraz na narty nas tu przyniosło:-)

Do góry