reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Loli moze troche prawdy w tym jest aczkolwiek nie daja 100% pewnosci ale jesli chcesz miec blizniaki to moze zastosuj sie do rad ktore zostaly napisane a noz sie uda ;-)

reklama
  • Jeśli masz małe dziecko, w czasie prób zajścia w ciążę mnogą karm starsze dziecko piersią.

aaaaa nie straszcie :-p tego mojemu mężowi nie powiem :no: bo się będzie chował i uciekał przede mną :-D

Kurcze mnie znowu dzisiaj coś mdli... serio chyba zrobię ten test w końcu jak nie przejdzie.

siasia a na kiedy masz termin @ ?

Loli a no tak musisz sie dowiedziec ... moja pewnie by nie wytrzymala blizniakow :no:

Hej dziewczyny jestem jestem najpierw musiałam doczytać 31 postów;)
Takze wstałam dIsiaj o 5 iż mierzylam temp spadła ogromnie na 36,6?i tak mi sie chciało siku ze jak zrobiłam to pow kur... Mac zapomniałam testu wyciągnąć masakra ???!!!!
Ale wczoraj na wieczor dostałam ciemno brązowe plamemienie kilka kropek dzisiaj cały dzien cisza ale teraz byłam w wc i lekko delikatne brązowe plamieniee ale bardzo mało tez kropki ale bóle brzucha mam ogromne i wogole czuje jak bym miała zaraz wystrzelić mega powodzią na śledziu a tu nic latam co chwila do łazienki ale pije duUzo wody dzisiaj i nawet jak sie podciearalam to papier czysty nie ma kompletnie nic sam sluz ,śladu krwi nic tylko troche plamki na podpasce ... Ale mysle ze powinna przyjsc@ bo gdybyśmy jeszcE miały pogdybac to temp mogła by spac bo sie zagniezdza??? Nie chyba nie ile by to sie tam zagniezdzalo... Jak wroce do domu zrobie test tak czy siak.. Ale dziwnie bo czuje brzuch jak w najgorsze dni okresu a tu jescze nic nie ma takiego nawet nospe wzielam ... Co wy mysliscie

Ostatnia edycja:
Pkati to zalezy kiedy mialas owu Implantacja (zagnieżdżenie) zarodka jest to proces w którym zapłodniona komórka jajowa zagnieżdża się w macicy. Do zagnieżdżenia dochodzi zazwyczaj po około 7-10 dni od owulacji. Może to również nastąpić kilka dni wcześniej lub później.

Siasia a co nie chcesz bliźniaków hih. Ja raczej mojej do cyca nie przekonam haha
Edyta no muszę najpierw upewnić się w jakim stanie jest macica, po za tym chyba ten cykl sobie daruję bo chyba mam znowu nadżerkę strasznie mnie ciągnie po lewej stronie :( ehh tyle że w tym miesiącu chyba nic nie zrobię bo zbankrutuje
Pkati ja tak miałam ostatnio i niestety @ się pojawiła

Edyta01 tez bym chciała wiedziec kiedy ona tak naprawde była;) ?? Ja wyliczylam na 30-31 grudnia ale dziewczyny piszą ze moze mi sie przesunęła na 4stycz? Niewiem nastawiam sie na @ powoli bo tak czuje całym ciałem jakos

No tez tak mysle ale musze miec 100% pewności do jutra do 14:) bo mam to tomografie bi wtedy jak by sie PO okazało ze jestem w ciazy to by mi nie dało spokoju cY tam fasolce nic nie zaszkodziło

reklama
Pkati to zrob test jak bedziesz w domku ;-)

nie chce popasc w samozachwyt ale zupka wyszla przepyszna ,nalalam sobie i czekam az przestygnie jak cos to zapraszam hihi

Do góry