reklama
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta u nas ostatnio była ogórkowa dzisiaj krupniczek się robi
Loli u mnie tez byla niedawno ale tak mnie naszlo ze musialam sobie ugotowac bo moi panowie miesko beda jesc
Krupnik uwielbiam moze niedlugo tez ugotuje
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Edyta01 nie mowww... ;((( ale bym zjadlaaaa ja mam przerwę w pracy i mam tylko platki na mleku zapomnialm jedzenia do pracy a nie chce mi sie wychodzić bo leje ...
a ty o ktorej z pracy wychodzisz ? kurcze bo ja jak zjem platki to bardziej glodna chodze haha
edyta nie mam terminu @ jeszcze trochę karmię piersią i mi funkcje kobiece nie wróciły także u mnie to loteria. Nie zabezpieczamy się i co będzie to będzie. Jak już mi się cykl unormuje to się do tego przyłożę bardziej. Chyba, że jednak się uda jakoś
loli, kiedyś chciałam bliźniaki, żeby raz rodzić i rodzina w komplecie ale po jednym dziecku nie wyobrażam sobie jak można poradzić sobie z 2 takimi maleństwami, a trojaczki i więcej to już w ogóle trzeba być jakimś superhero Widziałam kiedyś taką parę w parku z bliźniakami malutkimi... masakra jak jedno zaczęło ryczeć to drugie też słodziaki, ale chyba bym nie dała rady.
pkati wieczorem test może być niemiarodajny. Ze względu na tą tomografię zrób dla pewności rano też ;-)
loli, kiedyś chciałam bliźniaki, żeby raz rodzić i rodzina w komplecie ale po jednym dziecku nie wyobrażam sobie jak można poradzić sobie z 2 takimi maleństwami, a trojaczki i więcej to już w ogóle trzeba być jakimś superhero Widziałam kiedyś taką parę w parku z bliźniakami malutkimi... masakra jak jedno zaczęło ryczeć to drugie też słodziaki, ale chyba bym nie dała rady.
pkati wieczorem test może być niemiarodajny. Ze względu na tą tomografię zrób dla pewności rano też ;-)
pkati
Fanka BB :)
DIsiaj od 7 rano do 16.
O 5:30 zjadłam sniadanie ale dużeee no i teraz platki i musze wytrzymać az do domu dojadę o 17
Siasias. Wiem wiem na jutro mam clear blu co niby wykrywa wczesna ciaze tak dla podwójnej pewności to gowno takie drogie ze masakra ale no dobra poświęcam go na jutro ważniejszy dla mnie wynik
O 5:30 zjadłam sniadanie ale dużeee no i teraz platki i musze wytrzymać az do domu dojadę o 17
Siasias. Wiem wiem na jutro mam clear blu co niby wykrywa wczesna ciaze tak dla podwójnej pewności to gowno takie drogie ze masakra ale no dobra poświęcam go na jutro ważniejszy dla mnie wynik
Ostatnia edycja:
Zatestuję jak będę mieć jakieś objawy :-) alkoholu i tak nie pije, a małą i tak muszę dźwigać. Teraz mnie tak mdli od tygodnia ale z przerwami i sporadycznie, a w pierwszej ciąży miałam mdłości rano, wieczór, we dnie, w nocy więc to nie to. Ale gdyby tak nie przeszło to za tydzień może. Jak pójdę po folika to kupię test.
reklama