reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Edyta01 nie mowww... ;((( ale bym zjadlaaaa ja mam przerwę w pracy i mam tylko platki na mleku zapomnialm jedzenia do pracy a nie chce mi sie wychodzić bo leje ...

Edyta01 nie mowww... ;((( ale bym zjadlaaaa ja mam przerwę w pracy i mam tylko platki na mleku zapomnialm jedzenia do pracy a nie chce mi sie wychodzić bo leje ...

a ty o ktorej z pracy wychodzisz ? kurcze bo ja jak zjem platki to bardziej glodna chodze haha

edyta nie mam terminu @ :-p jeszcze trochę karmię piersią i mi funkcje kobiece nie wróciły :-D także u mnie to loteria. Nie zabezpieczamy się i co będzie to będzie. Jak już mi się cykl unormuje to się do tego przyłożę bardziej. Chyba, że jednak się uda jakoś :)

loli, kiedyś chciałam bliźniaki, żeby raz rodzić i rodzina w komplecie :-p ale po jednym dziecku nie wyobrażam sobie jak można poradzić sobie z 2 takimi maleństwami, a trojaczki i więcej to już w ogóle trzeba być jakimś superhero :szok: Widziałam kiedyś taką parę w parku z bliźniakami malutkimi... masakra jak jedno zaczęło ryczeć to drugie też :-D słodziaki, ale chyba bym nie dała rady.

pkati wieczorem test może być niemiarodajny. Ze względu na tą tomografię zrób dla pewności rano też ;-)

DIsiaj od 7 rano do 16.
O 5:30 zjadłam sniadanie ale dużeee no i teraz platki i musze wytrzymać az do domu dojadę o 17

Siasias. Wiem wiem na jutro mam clear blu co niby wykrywa wczesna ciaze tak dla podwójnej pewności:) to gowno takie drogie ze masakra ale no dobra poświęcam go na jutro ;) ważniejszy dla mnie wynik:)

Ostatnia edycja:
Pkati to za jutrzejszy test trzymam mocno &&&&&& tylko jak zrobisz to daj nam od razu znac :tak:

siasia a kiedy chcesz testowac ?

Zatestuję jak będę mieć jakieś objawy :-) alkoholu i tak nie pije, a małą i tak muszę dźwigać. Teraz mnie tak mdli od tygodnia ale z przerwami i sporadycznie, a w pierwszej ciąży miałam mdłości rano, wieczór, we dnie, w nocy :-D więc to nie to. Ale gdyby tak nie przeszło to za tydzień może. Jak pójdę po folika to kupię test.

reklama
Do góry