reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Skaba1, 1985natalia2, jak sie okaze ze to @ to juz wogole mi sie zmienił cykl jak teraz liczylam 36 dni i tez od 1 dnia krwawienia ( nie plamienia) to teraz 38 i wyżej... ;( nawet nie wiadomo kiedy test robic. Jestem ciekawa kiedy miałam ta owulacje tak naprawde bo zaczynam juz wątpić w moje wyliczenia... Raz miałam od owulacji 9 dni fazy lutealnej i @ to był monitorowana przez lekarza owu... Ahh juz sama nie wiem

karla21 ty długo czekasz na test ja bym tak nie wytrzymała...

reklama
pkati a korzystałaś z testów owulacyjnych? może pomogły rozpoznać co i jak.. ja nie używałam, ale widzę, ze wiele dziewczyn na forum korzysta

Skaba1 tak używałam u mnie w organizmie jest tez problem bo poziom LH wzrasta kilka razy nie tylko podczas owulacji... Tak mi lekarz pow.. Dzisiaj udało mi sie zrobic termin do lekarza na nast czwartek takze niewazne co bedzie ide do lekarza i jak bedzie @ to powinnam dostac jakies leki na przyspieszenie owulacji.. Tak mi mowil ost

Tzn tak on mi pow ze u mnie kilka razy wzrasta lh i mam sie tym nie sugerować bo to nie musi współgrać z moja owulacja :|.

Niestety nie mige byc co miesiac pod obserwacja lekarza bo by mnie z pracy zwolnili a ten lekarz do którego. Chodzę specjalizuje w zachodzeniu w ciaze... Ale ja sama widze ze On czasami sam głośno mysli i jestem dla niego zagadka jak zaglada mi na usg:/

Ostatnia edycja:
pkati masz rację, odwiedź gina... może będzie miał dla ciebie dobre wieści:-) czego ci bardzo bardzo życzę.. a gdyby było inaczej to rzeczywiście pewnie wspomoże jakimś lekiem...

reklama
Do góry