reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
też o niej myślałam:-) czekamy na info:-)

loli już się nie mogę doczekać jak się pochwalisz:-)

nerwy mam, bo J znowu ma zmianę zmiany i jutro idzie na nockę.. już czuję jak nam to nasze malowanie pójdzie.. tym bardziej, że oczywiście apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc już wymyśliliśmy kartongipsy.. a ja chciałam w sobotę jechać kanapę zamówić, ale wolałabym najpierw zobaczyć jak nam pokój wyszedł... matkoooo.... :wściekła/y:

Aaaaa a mi z dnia na dzien zoltawy sluz sie pojawil. W zeszlym miesiacu mialam wszystko badane zadnych zapalen nic a dzisiaj nagle bach. Wchoraj byl mleczny. Moze to poczatek @ :(

Witam ja w trakcie drogi do domku.Podczytuje codziennie ale czasem brak weny na pisanie.

Loli cudenko :tak:

Zuzka31 witaj :tak:

Karla oby to byl zwiastun ze moze jednak @ nie przyjdzie

Lux za ciebie tez mocno zaciskam kciukaski :tak:

Yesenia co u ciebie kochana co tak wpadasz i nic nie napiszesz

reklama
Do góry