reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Mnie zalewa i jajniki pobolewaja i brzuch cmi jak na @...pewnie u mnie zas doopa blada.No nic czekam cierpliwie.

Kochane nie myslcie tak nawet ze drugi raz bedzie tak samo bo to tylko niepotrzebne nerwy.Wiem co czujecie bo ja po pierwszym poronieniu tez balam sie ze znow bedzie to samo.Po drugim balam sie tylko wtedy jak cos bolalo badz bylo plamienie.Teraz wkrecam sobie ze jak sie uda to musi byc juz dobrze,przeciez cale zycie nie moze byc pod gore...mam nadzieje ze ten optymizm nie minie po pozytywnym tescie i ze znow pojawia sie leki...
Staram sie myslec w ten sposob ze moje aniolki nademna czuwaja i slyszaly ze lekarze powiedzieli ze narkozy nie moge miec przez dlugi czas wiec tej Fasolce kaza zostac ze mna ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Karla21, tak, ja też jestem z Poznania :) na szczęście jakoś dotarłam do domu, a Ty?

joawa1985, witaj :)

Lux, bardzo mi przykro z powodu koleżanki :(

Ewel pierwsza ciaza urodzilam zdrowa corke.Druga ciaza trojacza poronilam najwczesniej ale chwile wczesniej widzialam Anioleczki na USG ,kolejna ciaza pod koniec 8 tygodnia mojemu Aniolkowi przestalo bic serduszko.I ostatnia ciaza koncowka 11 tygodnia takze bylam juz blisko bezpiecznego okresu :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry