reklama
majdaczek14
Fanka BB :)
Jestem dziewczyny, jestem
Postaram się uzupełnić listę jak sobie życzycie Jakbym coś przegapiła, to piszcie.
Mam prośbę, jeżeli (niestety) jednak do was zawita @, to piszcie od razu termin następnej spodziewanej @ i który to cykl starań.
Umówmy się, ze będę pisać Wasz wiek w skończonych latach. Wiec podajcie wiek, który macie już skończony, a nie według rocznika. A w dniu Waszych urodzin, dajcie znać to zmienię, a przy okazji złożymy każdej życzenia :-)
yesenia przykro mi, ze @ przylazła. Tule Cie mocno. Fajnie, ze z nami zostajesz i marudź nam tu ile wlezie, po to jesteśmy Podaj termin następnej spodziewanej @, swój wiek (lata skończone), i podaj, który to cykl starań.
joawa1985 witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone), i podaj, który to cykl starań.
A u nas właśnie przeszła burza W styczniu burza? Masakra.
Postaram się uzupełnić listę jak sobie życzycie Jakbym coś przegapiła, to piszcie.
Mam prośbę, jeżeli (niestety) jednak do was zawita @, to piszcie od razu termin następnej spodziewanej @ i który to cykl starań.
Umówmy się, ze będę pisać Wasz wiek w skończonych latach. Wiec podajcie wiek, który macie już skończony, a nie według rocznika. A w dniu Waszych urodzin, dajcie znać to zmienię, a przy okazji złożymy każdej życzenia :-)
yesenia przykro mi, ze @ przylazła. Tule Cie mocno. Fajnie, ze z nami zostajesz i marudź nam tu ile wlezie, po to jesteśmy Podaj termin następnej spodziewanej @, swój wiek (lata skończone), i podaj, który to cykl starań.
joawa1985 witaj i powodzenia. Podaj termin spodziewanej @, swój wiek (lata skończone), i podaj, który to cykl starań.
A u nas właśnie przeszła burza W styczniu burza? Masakra.
Lilolo
Mi w pierwszej straconej dokuczały od początku. Jeszcze przed pozytywnym testem. Z córką od 8tygodnia do 20 , z bliźniakami od początku.Juz niedlugo zaczna sie testowanka ,juz nie moge sie doczekac dobrych wiesci od was ;-)
Mi zostalo 11 dni do terminu @ wiec jeszcze troszke ,trzymam kciuki za testujace mam nadzieje ze ten rok bedzie dla nas szczesliwy
Widzę że testujemy w tym samym czasie heh
Dziewczyny które mają już dzieci powiedzcie mi czy bardzo dokuczały wam mdłości i wymioty?? Chciałabym nadal pracować i nie wiem czy dam rade bo wiem że moja mama wymiotowała praktycznie całą ciąże ehh..
WitajCześć Dziewczyny, jestem tu nowa, mam na imię Joanna, mam 29 lat, staramy się z mężem o dziecko od Świąt Bożego Narodzenia. Moja sytuacja jest trudna, bo w sierpniu przeszłam laparoskopię ciąży pozamacicznej, choruję na cukrzycę typu 1, niedoczynność tarczycy i Hashimoto. Łatwo nie jest ale bardzo chcemy mieć dziecko, kilka dni temu robiłam test, bo wydawało mi się, że mam objawy ciąży, ale to chyba było wmawianie sobie, bo test wyszedł negatywny. Mam nieregularne cykle, ciężko trafić w dni płodne, więc kochamy się prawie codziennie.
Słyszałam o testach owulacyjnych, jak w tym cyklu się nie uda, to może kupię...
Na pewno sobie poradzicie! :*Karla, pewnie to ogrzewanie gazowe Was tak obciążyło, co? Noelka, no tragiczny jest ten wiatr. Wiecie co, ten chłopak, u którego Tomek robił fuchy nie ma tu zleceń i wyjeżdża daleko robić. No i Tomek traci na kilka miesięcy fuche :/
Może nie będzie tak źle :**No wlasnie sek w tym ze jeszcze gaz nie przyszedl a juz jest masakra. Nie chce myslec co bedxie jak prxyjdzie..
Lux to dobrze ze to dodatkowa praca
Karla mała lampka winka nie zaszkodzi
Mój na nadmiar sexu sie nie gniewa Haha ,tzn my przytulamy sie co 2-3 dzień i to nie z obowiązku hihi bo nawet w nieplodne tez działamy
U nas udane pożycie tylko w dni płodne troszkę wam zazdroszczęCzesc doczytalam Was i mam metlik w glowie bo juz wiem co komu odpisac miałam... u nas tez nie ma problemu z sexem.... moj moglby codziennie, ale mowie mu, ze trzeba robic przerwy 2 dniowe co by plemniki zdazyly z produkcja i tak jsk u edyty to nie tylko plodzenie potomka bo w czasie nieplodnym tez mamy udane pozycie....
Ja miałam tą afrodytę. Szkoda kasy. Totalnie się nie sprawdzałoDziewczyny robi któraś z was te testy owulacyjne afrodyta ( na próbkę śliny ) czy paskowe tylko? Ja robie paskowe ale chciałabym poznać opinie jesli ktos ma i używa czy jestescie zadowolone??
Współczuję koleżance :-(Moja koleżanka wczoraj ciążę z bliźniakami straciła płakać mi się chcę! Czemu tak się dzieje?! Dlaczego kobiety muszą przez to przechodzić? No dlaczego?! To już jej piąta strata. Boże dlaczego
Światełko dla Aniołka kuzynki [*]Lux przykro mi z powodu kolezanki u mojej kuzynki 2 dni temu wywlywali porod w 4 mies bo maluszek niestety odszedl
Majdaczek u mnie jak cos teraz bedzie 2 cykl staran 24lat
maran-atha
Majdaczek ja mam 33 skonczone a cykl staran 7
reklama