reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2015 : )

Lux kochana to fakt wlasnie tym staram sie pocieszac :tak: rok to nie tak duzo i w koncu bedzie z glowy :tak: chyba ze wymyslim cos nowego :)

reklama
hej :)

Co Was tak na tematy finansowe zebrało? :szok:
Ja byłam rok na macierzyńskim/rodzicielskim, potem odbierałam zaległy wypoczynkowy a od grudnia jestem na wychowawczym :) Zawsze tak chciałam. Planuję być z Hanią aż Ona pójdzie do przedszkola i tak samo z drugim maluszkiem :) Na szczęście mój M. bardzo dobrze zarabia i nie muszę się o nic martwić (odpukać!).
No i właśnie od dzisiaj M. jest w Zurychu a my z Hanią same z psem :) Na szczęście do Peppera przychodzi dziewczyna, która go zabiera na spacery więc mnie odciąża z tego obowiązku.
Owulację będę miała lada dzień a męża brak :( Wczoraj dłuuuugo leżałam "po" z nogami w górze żeby zwiększyć szanse na przetrwanie kijanek ;) Może jakiś cud się zdarzy ;)

A to kciuki by akcja tyłek w górze przyniosła rezultaty :tak: :happy:

Lady Agnes dobre hihi to skoro tak mowisz to biorem i zamawiam jakis kredyt :)
Niechaj bedzie nawet na te 30 lat ;)

Cześć dziewczyny to ja chyba też rozważe ten kredyt :)
Ale powiem wam ze tez się ciesze bo w marcu kończy nam się rata za tv a w październiku za kompa i narazie dziękuję za raty. Mamy jeszcze jedna dość spora bo 460 zł i ta jeszcze troszkę nam będzie ciążyc;/
My mieszkamy na swoim mamy mieszkanie 3 pokoje i sporo płacimy za wodę bo ok 100 miesięcznie i za prąd tak samo do tego telefon tv i się uzbiera ;/

Poza tym dzisiaj mam 21 dc i okropnie boli mnie całe podbrzusze. Owulka była 6 dni temu i nie wiem :/

Lady Agnes, trzymam kciuki za Twoje testowanie! :)

Ale tematy finansowe... My na szczęście nic nie spłacamy, ale wydatki i tak są. No i niedługo chyba będziemy tylko z jedną pensją, muszę wymyślić, jak by tu sobie dorobić ;) oszczędności na szczęście trochę jest :)

Ale poruszyłyście temat :) brrrrr wydatki. Ja o swoich wolę nie wspominać, mam za słabe nerwy :) Jeszcze w maju Komunia syna. Na razie od września co jakiś czas coś trzeba dokupywać, np. medalik, różaniec, książeczkę, świeca, itp., ale to takie drobiazgi. Tak ok. kwietnia zaczną się konkrety. Najgorzej będzie z przyjęciem, to dopiero nas będzie kosztowało. Ale co się nie robi dla dzieci.
Strasznie chciałabym mieć już nową pracę...

Lady Agnes trzymam za Ciebie kciuki, może będziesz pierwsza :)

Ja tez po igraszkach leze z girkami w gorze:) i najczesciej pozycja misjonarska, pozycja misjonarska z moimi nogami na jego ramionach albo od tylu ale ja oparta na lokciach:)))

reklama
Mojego Tomka kuzyn wpakował się w kredyt na mieszkanie i ma teraz problemy finansowe, temu my nie chcemy kredytu na dom. Wolę żeby Tomek do De wyjechał (mamy to w planach, gdy zajde w ciążę). Będę go rzadko widzieć, ale coś za coś. Zresztą moi rodzice chcą nam dołożyć do mieszkania. Mój Tomek mnie wkurza ostatnio, także odpoczne od niego, gdy wyjedzie :D

Do góry