reklama
Kurczę, co Wy robicie, że macie tak dużo za prąd? Ja nie oszczędzam, a mam tak mało.
Ja sama nie wiem. W poprzednim mieszkaniu (3 pokoje kuchnia i lazienka) placilismy prad ok. 240zl.
Teraz wieksza chata ogromna lodowka i mamy kuchenke indukcyjna.
Majdaczku dziękuje Ci bardzo, no faktycznie trochę mi pomogłaś z Tym że ja to jak siebie obserwuje to jakoś nigdy nie mogę przyobserwować żebym miała jakiś śluz.. No naprawdę mam wrażenie że ja czegoś takiego nie mam.. Tzn, mam takie odległe wspomnienia, jeszcze z czasów nastolatki, że w tedy był i było go sporo. A teraz jakoś zupełnie nic. Tylko ciągle jakieś infekcje, choróbska idt..
Majdaczku nie martw się pracą Mój dziadek zawsze powtarzał żeby po złym spodziewać się dobrego a po dobrym złego. A złe już było więc teraz może być już tylko lepiej
Majdaczku nie martw się pracą Mój dziadek zawsze powtarzał żeby po złym spodziewać się dobrego a po dobrym złego. A złe już było więc teraz może być już tylko lepiej
Lady Agnes
Fanka BB :)
Hej i dołączam i ja kilka dziewczyn mnie zna, bo piszemy na staraczkach 2014 . A reszcie już się przedstawiam: Paula, mam prawie 31 lat, byłam już w ciąży, w marcu zeszłego roku ją niestety straciłam. Leci teraz mój 8 cykl, który spisuję na straty. Była owu w weekend, ale mam zapalenie skóry i ból nie pozwolił na cokolwiek
Witaj Luxuorius i powodzenia w starankach :-)
Witam staraczki !!
Ja to mam szczescie. W sobote wypadla mi koronk. Dzis ide do dentysty zeby ocenil sytuacje. Na dole nie mam juz 2 zebow bo jakis czas temu mialam z nimi straszne problemy. Juz wtedy dentysta proponowal mi taka mini protezke na uzupelnienie tych 2. Teraz pewnie nie ma sie co zastanawiac tylko wyrwac ta pozostalosc po koronce i uzupelnic juz te 3. Troszke martwie sie bo jak bym byla w ciazy to jak to bedzie ze znieczuleniem. Tego zeba bede wyrywala pewnie pod koniec tygodnia to moze ta sprawa sie rozwiaze...
Yesenia mi się wydaje, że są specjalne znieczulenia dla ciężarnych. Gdzieś o tym czytałam. Zapytaj swojego dentyste na pewno on wie co w takiej sytuacji - w końcu w ciąży trzeba dbać o zęby więc napewno są jakieś rozwiązania :-)
Lady Agnes, a jak u Ciebie sytuacja?
U mnie 29 dzień cyklu, @ brak. Jak nie przyjdzie jutro rano to testuję (kupiłam dzisiaj 2 testy )
Widzę, że rozmawiacie o wydatkach i zarobkach, ale nie przyłączę się do tej rozmowy bo mam takie wydatki że głowa mała. W Warszawie za wszystko płaci się 2-3 razy tyle co w mniejszych miastach
Lady Agnes
Dzięki Lux (mogę tak?), ale nie ma co się nastawiać - u mnie staranka były 2 dni przed ovu, jak u Ciebie dzień przed ovu strułam się na wigilii firmowej i dupa blada nie było bzykania
hej
Co Was tak na tematy finansowe zebrało?
Ja byłam rok na macierzyńskim/rodzicielskim, potem odbierałam zaległy wypoczynkowy a od grudnia jestem na wychowawczym Zawsze tak chciałam. Planuję być z Hanią aż Ona pójdzie do przedszkola i tak samo z drugim maluszkiem Na szczęście mój M. bardzo dobrze zarabia i nie muszę się o nic martwić (odpukać!).
No i właśnie od dzisiaj M. jest w Zurychu a my z Hanią same z psem Na szczęście do Peppera przychodzi dziewczyna, która go zabiera na spacery więc mnie odciąża z tego obowiązku.
Owulację będę miała lada dzień a męża brak Wczoraj dłuuuugo leżałam "po" z nogami w górze żeby zwiększyć szanse na przetrwanie kijanek Może jakiś cud się zdarzy
Co Was tak na tematy finansowe zebrało?
Ja byłam rok na macierzyńskim/rodzicielskim, potem odbierałam zaległy wypoczynkowy a od grudnia jestem na wychowawczym Zawsze tak chciałam. Planuję być z Hanią aż Ona pójdzie do przedszkola i tak samo z drugim maluszkiem Na szczęście mój M. bardzo dobrze zarabia i nie muszę się o nic martwić (odpukać!).
No i właśnie od dzisiaj M. jest w Zurychu a my z Hanią same z psem Na szczęście do Peppera przychodzi dziewczyna, która go zabiera na spacery więc mnie odciąża z tego obowiązku.
Owulację będę miała lada dzień a męża brak Wczoraj dłuuuugo leżałam "po" z nogami w górze żeby zwiększyć szanse na przetrwanie kijanek Może jakiś cud się zdarzy
reklama
Lilolo
Lady Agnes - to ja mocno zaciskam i bardzo wierzę, że to właśnie Ty rozpoczniesz naszą dobrą passę wielkie kciuki kochana :*
Aschlee, tak jak Luxuorius pisze raty w końcu się skończą :-*
Aschlee, tak jak Luxuorius pisze raty w końcu się skończą :-*