reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Hej dziewczyny;-)

Ptaki wiec meza zaliczylas?;-)

Kamilove a powiedz mi czy ten pregnyl moze uzyc np. Do tego ze no. Pecherzyk jest juz ladny i zamiast czekac az peknie zrobic to zastrzykiem? Ze szybcien bedzie owu? Np. Jak moj maz jezdzic to zrobic to tak zeby na wekeend byla owu?;-)
Jezeli bedzie odpowiedniej wielkosci by byl gotowy do zaplodnienia to tak :)

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
Jest tak jak pisze Julia.

Prolaktyne mozna w kazdym dniu cyklu, tylko trzeba rano i naczczo. Ale najlepiej, najpewniej itd do 5dc.

A wiecie że ja nawet nie wiem czy mi te pęcherzyki pękają? Przed laparo miałam co miesiąc cysty na jajnikach. I teraz zaczynam to wiązać! Przecież one mogły się tworzyć bo pęcherzyk zamiast pękać wypełniał się płynem! I że ja po dwóch latach dopiero czytając forum do tego dochodzę?!

Tu mi pisałyscie, że mam prl zrobić między 3 a 5 dc a kuzynka w niedzielę mówiła, że nie patrzyła na dc tylko ją robiła. Miała wysoka i musiała lekami zbić.

Ruda,

Tak byc moze wlasnie tak bylo. Czesto problemem sa niepekajace pecherzyki.

A ostatnio na wizycie lekarz dal mi artykul o tym, ze ponoc zastrzyki z hcg nie wywlouja pekniecia pecherzyka. Oczywiscie dowiedli tego amerykanscy uczeni. Ale ponoc w niektorych klinikach tez zaczyna sie odchodzic od podawania tych zastrzykow. Ale ja sie z tym nie zgadzam zawsze po pregnylu czy oviterellu pecherzyk pieknie pekal. A tak to roznie z tym bylo...

Kasiu mojej koleżanki mąż też ma słabe i mało, ona miała problemy ze sluzem a zaszla. Coprawda 3 lata się starali, ale udało się. Myśleli, że się nigdy nie uda.

Dziewczyy smiejemy sie a ja pamietam jak staralismy sie o nasza coreczke, facet jak to facet przysnie i to najwazniejsze, nie dzis to bedzie za miesiac a ja kazdy cykl liczylam i plodnych nie chcialam przepuszczac bo same wiecie jak jest przy starankach czas strasznie dlugo leci, i kilka razy byla taka sytuacje ze doslownie na nim wymusilam, lekka klotnia i ma sie brac do roboty i dzilalismy w takich popsutych humorach no ale bylam terrorysta i nie odpusilam, ma robic co do niego nalezy i koniec

reklama
Lux,

Bo sa dwie szkoly z prolaktyna. Mozna w kazdym dniu cyklu. Tylko rano i naczczo to jest bardzo wazne. Ale najlepiej jak robi sie ja do 5dc.

Do góry