reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kasiu no i tego się boję. Wiem, że castagnus obniża prl jeśli jest minimalnie za wysoka. Choć ja po nim też źle się czułam. Ale zaszłam po nim w ciążę. Bromek to już u mnie ostateczność.

dentysta tak jak najbardziej ale Jutro. Jestem aż zdesperowana od tego bólu pewnie pól nocy nie bede spala. U nas jest pogotowie dentystyczne ale prywatne i jedno chce podkreslic dzwoniłam tam i mi mowia to to i to bo im wytlumaczylam co jest i jak boli to mi powiedzieli ze 170zł wyrwanie zeba ze znieczuleniem jezeli jest taka koniecznosc

Zenona na tym etapie to przeciwbolowy nie powinien zszkodzic. I najlepiej wybierz sie do dentysty, bo jesli faktycznie bedziesz w ciazy to trzeba jak najszybciej usunac problem, zebys nie miala takich akcji

reklama
Luz,

Bierz go jak co na noc. Tak samo z castngusem. To naprawdę dziala. Mi sam lekarz tak zalecił.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Do góry