reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Dziękuję Ruda za odpowiedz
Jeszcze 3dni do @jajko się prawe odzywa
Jeszcze 3dni do @jajko się prawe odzywa
Ruda Hetera
Pkati zacznij gwałcić
Ruda Hetera
KasiaMarysia &&&&&&
Lilolo
Kasia,
No wiec u mnie to było tak:
Na ostatniej wizycie przed @ lekarz dał mi receptę na clo i powiedział, że jeżeli się nie uda i dostanę okres to od 5 do 9dc mam brać clo i w 11dc na monitoring. Poszlam 11, ale pecherzyk byl malutki. Bylam potem jeszcze trzy razy w 13 i 15 i 17dc. Wtedy lekarz powiedzial, ze pecherzyk jest odpowiedniej wielkosci. Daje mi recepte na pregnyl i mam zaraz go wykupic i isc do ambolatorium na zastrzyk. Pecherzyk peknie w ciagu 24h wiec dzis, jutro i pojutrze ma byc seks. Dzien po owu bylam na badaniu progesteronu, potem bylam w 3dpo i 7dpo. 14dni po owu lekarz kazal mi zrobic test wrazie pozytywu na bete i do niego.
No i od dnia po owu bralam luteine 2x1tab.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
No wiec u mnie to było tak:
Na ostatniej wizycie przed @ lekarz dał mi receptę na clo i powiedział, że jeżeli się nie uda i dostanę okres to od 5 do 9dc mam brać clo i w 11dc na monitoring. Poszlam 11, ale pecherzyk byl malutki. Bylam potem jeszcze trzy razy w 13 i 15 i 17dc. Wtedy lekarz powiedzial, ze pecherzyk jest odpowiedniej wielkosci. Daje mi recepte na pregnyl i mam zaraz go wykupic i isc do ambolatorium na zastrzyk. Pecherzyk peknie w ciagu 24h wiec dzis, jutro i pojutrze ma byc seks. Dzien po owu bylam na badaniu progesteronu, potem bylam w 3dpo i 7dpo. 14dni po owu lekarz kazal mi zrobic test wrazie pozytywu na bete i do niego.
No i od dnia po owu bralam luteine 2x1tab.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Lady Agnes
No mi tez by sie nie cialo wierzyc, to dosc powazny zabieg. Chyba ze na wlasne zadanie chce wyjsc.Lady tata miał koronografie, powiedział ze jutro wychodzi ale nie chce mi się w to wierzyć także rano jadę do niego a potem na prolaktyne. Czy jak wyjdzie niska to znaczy ze ciąży nie ma? Ile u Was kosztuje beta?
Prolaktyne to chyba sie robi na poczatku cyklu, moze chodzi ci o progesteron?
Ja za bete placilam 40 zl ale wiem ze mozna i za 25 i za 60 zl zrobic, zalezy od laboratorium
No nie, moj maz napewno by nie odmowilby sobie jakbym lodzika zaczela... moze on bardzo zmeczony dzisiaj???Bozeeee
Ale jestem słaba:/ zabieram sie do rzeczy a on...Koteeeek no wez bo mi
Zimno ciagnie...przykryj kocykiem a ja" moge na ciebie liczyc dIsiaj mam owulacje" a On : owulacjee ...(uśmieszek z zamkniętymi oczami) chwile namysłu .... Zajarzył i odp owulacja taaa yhmmm
reklama
KasiaMarysia23
Pkati a jak nie uda się gwałt to szantaż )