reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Tu mi pisałyscie, że mam prl zrobić między 3 a 5 dc a kuzynka w niedzielę mówiła, że nie patrzyła na dc tylko ją robiła. Miała wysoka i musiała lekami zbić.

Dokładnie!ja źle się czułam bolały mnie piersi, głowa, cykl nie regularny. Na prolaktyne poszłam po @ i wyszła wysoka. Lekarz dał mi bromergon.

reklama
Co najlepsze moja koleżanka pracowała w przychodni odebrała wyniki i mówi że w ciazy jestem. Ja w szoku i mówiłe ze dopiero miałam @ ale Po kazał do gina i raz dwa poszłam

Haha matko ja nie wiem co to znaczy zmuszać faceta do bzykania :-D Jest wiecznie niewyżyty seksualnie. Ile razy bym się zapytała czy ma ochotę to jeszcze nie zdarzyło mi się usłyszeć "Nie". :)

No ale wiecie mój chłop to młoda dupa jest, w końcu 2 lata młodszy ode mnie :szok:

Lux to była męczarnia. Kręciło mi się w głowie, było mi nie dobrze i spałabym cały dzień. Nawet na zwolnieniu byłam 2 tyg

Kobietki POMÓŻCIE Mi. Pisałam wczesniej o możliwości zajścia w ciąże bo tak by wynikało z tych kalendarzyków a dziś od rana doskwiera Mi okropny ale to przeokropny ból ZĘBA! chce wspomnieć że mam chorą 7 a zaraz za Nią wyskakuje Mi 8. całkiem nie dawno zasłabłam delikatnie aż z bólu utrzymuje się do teraz ale troszke słabszy .szukam wszelkich sposobów domowych na całkowite zmniejszenie bólu min. czosnek,spirytus,goździki wódka nic mi nie pomaga a jak już to na chwile. Przecież leków nie wezme bo może być ciąża jakbym nie miała podejrzenia to już bym chyba ketanolem się faszerowała.

Kasia,

Ja bromka bralam na noc. Wtedy najgorsze apogeum przypadalo gdy spalam i w dzien moglam normalnie funkcjonowac.

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
U nas tak bylo a poczatku zawsze chetny a teraz wraca z pracy i czesto jest zmeczony, raczej nie odmawia a jak mowi jutro albo potem to zle sie z tym czuje i jestem wsciekla ze jak w ogole mog odowic przeciez to moja rola cholerka czasem odmowic to ja jestem kobieta

Do góry