reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Pkati no i cenowo wychodzę lepiej na tej nowej kosmetyczce. Co do Niemek to one w wogóle są dziwne i niedorobione :p Ruda-ja do teraz patrzę na usg i łzy mi lecą. Tęsknię za moja Fasolka :/

Lux hihi dobre a czemu sadzisz ze sa niedorobione?
Ja z wlasnego doswiasczenia wiem ze w 100% sa bardzo falszywe :tak:

Zakocona zazdroszczę i gratuluję ;) Uważaj na siebie

Karla to masz fajnie taka praca, jak coś fajnego wejdzie do sklepu to masz pierwszeństwo :) chociaż ja nie podąża za modą

Kamilove możesz coś więcej napisać o tym monitoringu i zastrzyku na pęknięcie?

Lady jak się czujesz?

A ja właśnie co do Niemiek to mam miłe wspomnienia. Jak byłam mała to przyjeżdżała do nas taka jedna i dzieciom za każdym razem ogromne paczki przywoziła, słodycze i różne zabawki i bawiła się zawsze z nami :)

Aschlee25 Niemki sa puste jak banki mydlane..zero myślenia Polak nawet jak nie ma pojęcia o czymś jak cos zrobic czy cos to potrafi myslec i krok po kroku dojdzie do wszystkiego ... A Niemcy ahh książkę by pisac .. Gdybym ja i moj maz mielibysmy mozliwosc dobrej pracy w Pl to bym dała wszystko zeby tam żyć.. A tu żyje bo jest po prostu lepiej ale nienawidzę tego języka i z****nych szwabow.. Przepraszam za słownictwo ale zawsze tak reaguje :[emoji3]

reklama
Ojoj a co Cie tak wkurzylo? Przepraszam ze tak pytam ale widze ze cos bardzo musialo Cie zdenerwowac :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry