reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Zakocona rozbrat 10/14 m.10. Fajna gin, starsza pani, gabinet ma u siebie w mieszkaniu. Nie wiem czy by ci sie spodobalo, to taki typowy prl, bardzo rozni sie od modnych, nowych gabinetow. Ale babka ma doswiadczenie jest rzeczowa i wogole spoko. Jeden minus - nie robi usg

ewel sikałam już tydzień przed testowaniem co jakąś godzinke półtorej i piersi mnie bolały, a potem zaczelam sikac co 15min i brzuszek mnie bolał trochę jak na okres trochę jak pęcherz, dopiero niedawno mi to wszystko przeszlo, teraz już tylko mdlosci wymioty i wielki biust

Lady, u mnie obecnie 5t0d <3 Idę 6t6d wg OM. Mam nadzieję, że już będzie :) Mam na 8 rano, żebyśmy mogli razem z L pójść, on potem prosto do pracy :p

Och rany jak ci zazdroszczę :D Btw pisałaś kiedyś, że do gine na rozbrat chodzisz. Gdzie? Ja mieszkam blisko bardzo :)

Bedzie napewno, ja w 6t2d milam

Jolasia nie spodziewalam sie Ciebie bo chyba wczoraj Lux pisala ze ladna beta Ci wyszla... nie pytam co poszlo nie tak, tulę... zapraszamy do nas jak bedziesz miala ochote :-)

Lux ja tez leze przed tv na razie.Mialam poczytac ale lebek mnie boli i pewnie ciezko byloby sie skupic ;)

reklama
Witajcie dziewczyny ja znowu po malej przerwie i oczywiscie jestem z tylu z postami a jest ich tak duzo ze nie jestem w stanie nadazyc.
Ruda jak u ciebie bo z tego co pamietam mialysmy podonie owulke, cos wiadomo?
Mi do @ pozostaly 2 dni, dzis znowu powturzylam test i niestety negatyw wiel raczej sie nie napalam juz sie nic nie wydarzy, niestety jestem w goracej wodzie kompaa i trudno zawsze wytrzymac mi do terminu.
Za to chyba nadchodzi napiecie przedmiesiaczkowe

Do góry