reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Zakocona rozbrat 10/14 m.10. Fajna gin, starsza pani, gabinet ma u siebie w mieszkaniu. Nie wiem czy by ci sie spodobalo, to taki typowy prl, bardzo rozni sie od modnych, nowych gabinetow. Ale babka ma doswiadczenie jest rzeczowa i wogole spoko. Jeden minus - nie robi usg
1985nelia2
ewel sikałam już tydzień przed testowaniem co jakąś godzinke półtorej i piersi mnie bolały, a potem zaczelam sikac co 15min i brzuszek mnie bolał trochę jak na okres trochę jak pęcherz, dopiero niedawno mi to wszystko przeszlo, teraz już tylko mdlosci wymioty i wielki biust
khadi
Lady, u mnie obecnie 5t0d <3 Idę 6t6d wg OM. Mam nadzieję, że już będzie Mam na 8 rano, żebyśmy mogli razem z L pójść, on potem prosto do pracy
Och rany jak ci zazdroszczę Btw pisałaś kiedyś, że do gine na rozbrat chodzisz. Gdzie? Ja mieszkam blisko bardzo
Bedzie napewno, ja w 6t2d milam
Lady Agnes
Jolasia nie spodziewalam sie Ciebie bo chyba wczoraj Lux pisala ze ladna beta Ci wyszla... nie pytam co poszlo nie tak, tulę... zapraszamy do nas jak bedziesz miala ochote :-)
reklama
Witajcie dziewczyny ja znowu po malej przerwie i oczywiscie jestem z tylu z postami a jest ich tak duzo ze nie jestem w stanie nadazyc.
Ruda jak u ciebie bo z tego co pamietam mialysmy podonie owulke, cos wiadomo?
Mi do @ pozostaly 2 dni, dzis znowu powturzylam test i niestety negatyw wiel raczej sie nie napalam juz sie nic nie wydarzy, niestety jestem w goracej wodzie kompaa i trudno zawsze wytrzymac mi do terminu.
Za to chyba nadchodzi napiecie przedmiesiaczkowe
Ruda jak u ciebie bo z tego co pamietam mialysmy podonie owulke, cos wiadomo?
Mi do @ pozostaly 2 dni, dzis znowu powturzylam test i niestety negatyw wiel raczej sie nie napalam juz sie nic nie wydarzy, niestety jestem w goracej wodzie kompaa i trudno zawsze wytrzymac mi do terminu.
Za to chyba nadchodzi napiecie przedmiesiaczkowe