reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Kamilove dziekuje:) No ale chyba jutro pojde na wizyte... bede spokojniesza. Jak trzeba to zaczne juz cos brac i tyle. Faktycznie czytam i wynik moze byc inny po 3-4h juz:) Nie ma tragedii gdybym miala np 3 to bym sie bala:) choc i tak troche cykam..

Dziękuję :)!
a ta druga plamka to drugi pecherzyk??? ;-)
właśnie sama się zastanawiałam co to jest potem. Bo jak robił USG dr to patrzyłam jak wariatka w ten duży cały czas się szczerząc i mówiąc "o matko! jest! o matko!".
Ale dr nic nie mówił o drugim, więc to chyba nie pęcherzyk.. Nie mam pojęcia co to :p Zobaczyłam to dopiero jak wyszłam z gabinetu.

Ruda hetera, doczekasz się na pewno :)! Przesyłam wiruski!!

Dziękuję :)!

właśnie sama się zastanawiałam co to jest potem. Bo jak robił USG dr to patrzyłam jak wariatka w ten duży cały czas się szczerząc i mówiąc "o matko! jest! o matko!".
Ale dr nic nie mówił o drugim, więc to chyba nie pęcherzyk.. Nie mam pojęcia co to :p Zobaczyłam to dopiero jak wyszłam z gabinetu.

Ruda hetera, doczekasz się na pewno :)! Przesyłam wiruski!!

Hehe, pewnie jakby to byl drugi to by Ci powedzial ;)
Nie zostawil by cie nieswiadoma tego, ze to blizniaki ;)
Jeszcze raz gratulacje, czekamy na dalsze dobre wiesci :)

Lux nie dobrze... Ale kosmetyczka widząc twoja płytkę powinna ci powiedzieć ze mize najwyższy czas przerwę zrobic...
Karla21 te z allesandro maja base i to coat2w1 tez oszczędność i super sie wszystki rozprowadza rewelacja.. A te semilack jak długo ci sie trzymają przeważnie ?

reklama
Gitara klasyczna taka prosta do nauki to około 200zł ;) wystarczy poprosić w sklepie przy zakupie żeby Ci nastroili, powinni to zrobić za darmo :) a resztę na internecie jest bardzo dużo materiału z którego możesz się uczyć :) albo jakieś książki lub kogoś kto już gra :)

Ruda, musze faktycznie przemyslec temat. W koncu trzeba realizowac swoje marzenia, a nie caly czas je spychac w kąt :-)

Do góry