reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

No to moze jednak sie okaze ze blizniaki, bo beta Ci bardzo przyrastala jak pamietam ;-)
My okej, nawet obywa sie bez typowych dolegliwosci.
Powiem Wam, ze ja nie plakalam, taka twarda jestem. Ale serducho faktycznie zmiekczylo moje serce <3
Jak liczyłam sobie przyrost, to pisało, że rośnie w normie :) 197% (z 75,47 na 223,20) i 167% (z 223,2 na 597,2). Zaczęłam testowanie 13dpo. Korciło mnie cholernie, żeby wczoraj betę zrobić, ale w końcu się zmusiłam, żeby się opanować :p
Och Lady, jak ci zazdroszczę serduszka <3 <3 Bardzo się cieszę, że u was wszystko dobrze!
Ja na serce idę 17.02

Kurcze mnie przeraża trochę na myśl o bliźniakach (a już co dopiero o trojaczkach itd :p).

reklama
Aschlee Nie nie :)chodzi mi ogolnie ze nie lubie Niemców a na ta opinie skąda sie 7 lat pobytu w Niemczech

Zakocona to tylko 2 tygodnie, szybko zleci :-) Ktory wtedy bedziesz miala tydz? Nie wiem czy masz suwaczek bo pisze z tableta. Ja widzialam serduszko wedlug om w 7tyg2dniu

Po kolejnej porażce czasami tu do Was zajrzę.
Teraz torbiel i alergia sprawią mała przerwę.
Jesteśmy zarejestrowani w por niepłodności w Poznaniu. Termin odległy lipiec. Moze coś do tego czasu się trefi.

Ja mam rodzinę w De i często tam jeżdżę i wiecie za co nie lubię Niemców? Za to, że nie mają szacunku. Potrafią wyrzucić sprawny wózek dziecięcy czy mikrofale! Szybko im się nudzą rzeczy. Tak samo jest z jedzeniem. A Niemki sorry, ale są brzydkie, nie dbają o siebie i te żółte tlenione włosy.

Lady, u mnie obecnie 5t0d <3 Idę 6t6d wg OM. Mam nadzieję, że już będzie :) Mam na 8 rano, żebyśmy mogli razem z L pójść, on potem prosto do pracy :p

Och rany jak ci zazdroszczę :D Btw pisałaś kiedyś, że do gine na rozbrat chodzisz. Gdzie? Ja mieszkam blisko bardzo :)

reklama
Do góry