reklama
Paraplu no to dobrze kojarzylam
pracujesz w zawodzie?
Lux wspolczuje tam u mnie tez sciany do grubych nie nalezaly to kazda libacja mialam ochote isc i ich rozstrzelac.Najpierw pili,potem sie klocili a na koniec lali...Policja tam witala srednio dwa razybw tygodniu.A w weekend obowiazkowo.
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Lux wspolczuje tam u mnie tez sciany do grubych nie nalezaly to kazda libacja mialam ochote isc i ich rozstrzelac.Najpierw pili,potem sie klocili a na koniec lali...Policja tam witala srednio dwa razybw tygodniu.A w weekend obowiazkowo.
Lux no tak jak sie w libacji przeszkodzi to waty pozniej sa...to mogli sie wprowadzic na dzielnie z takimi ludzmi a nie normalnym ludziom zycie utrudniac i szczycic sie swoja patologia [emoji35] [emoji35] [emoji35] [emoji35]
pkati
Fanka BB :)
Asch jak ja kiedyś poszłam moim sąsiadom zwrócić uwagę o hałas po 22 to taka afera wyszła, że masakra :-/
Lux to było niedawno co pisalas? Ze cie głowa bolała pozniej??...
Haha kot erotyk a moja Merci suczka jak widzi jak my sie bzykamy to ona bzyka swojego misia
Maskotkę PORAŻKA [emoji2] na poczatku żeśmy zabierali jej maskotkę bo troche dziwne zachowanie psa???? Ale teraz to juz jestemy przyzwyczajeni
Hahaha i wszyscy zadowoleni
reklama
pkati
Fanka BB :)
Hahaha i wszyscy zadowoleni![]()
Taaa ale nie daj Boże maskotka bedzie gdzies schowana albo do gory gdzie ona nie sięgnie to wycieeee auuuu auuuu parodia