reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A ja zrobiłam dziś test i wyszedł negatywny; (
Smutno mi. Zwłaszcza że mnie tak cholernie boli podbrzusze i cyce i wszystko wskazuje na@ a tej cholery jak trzeba to niema. Boje się że pojawi się w dniu badania sigma i zaleje tak że żadnego badania nie będzie.
Na dodatek mdli mnie i spać nie mogę z tego stresu.
Pomóżcie mam tak wysuszona skórę że słyszę jak szelesci. .

reklama
Enej,

U mnie i młodej sprawdza się na suchą skórę emulsja z isany urea 5% lub 10%. Rewelacyjnie koi i nawilża

Wysłane z mojego Sony Xperia E1

Enej polecam Ci Garnier czerwony

Lux ja to czuje, w środku mokro a wkładka sucha. Cóż następny cykl z dupy;/ jakoś złapała mnie nadzieja ale wiem ze się rozczaruje oh i znowu płacz

Takie szczere jesteście, bardzo miło tu z Wami siedzieć i rozmawiać. Buzia od raz się cieszy, a jak przeczytałam o tych orgazmach to zaciesz złapałam i buraka ;)

Kazda skora inna jak widac. U mnie czerwony garnier nie dawal takich efektow jak oczekiwalam, to samo kremy apteczne z mocznikiem. A zwykly nivea jest dla mnie rewelacyjny, zwlaszcza do stop i rak.

Haha KasiaMarysia wiesz, ja studiowalam fizjoterapie to z fizjologii czlowieka mialam caly rok zajecia, kolokwia i egzamin. To samo z ginekologii i poloznictwa. Dla mnie rozmowa o orgazmach to tak samo swobodny temat co gadanie o pogodzie :) anulka tez pewnie z tematem za pan brat :) a reszte dziewczyn to zwykle zboczuchy ;)

reklama
Do góry