reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Gapiacy sie kot to nic przy moim psie. Jak sie przytulamy to moja psinka mysli, ze sie bawimy i chce sie z nami bawic :D

Karla popłakalam się ze śmiechu :) kot-fan erotyki nowoczesnej :D
Daj spokoj masakra hahaha:)

Gapiacy sie kot to nic przy moim psie. Jak sie przytulamy to moja psinka mysli, ze sie bawimy i chce sie z nami bawic :D
My mamy 2 koty i psa shih tzu. Jeden kot i pies maja gdzies co robimy a od miesiaca mamy nowego kociaka i masakra wgapial sie jak na haju hahaha:)

Dzien dobry w koncu nadrobilam :) chwila przerwy.

Lux kiepska sytuacja z tymi sasiadami.Tez kiedys takich mialam ale na szczescie juz tam nie mieszkam.To byla meczarnia.

Przypadki ze zwierzakami smieszne :tak:
W zyciu bym sie nie skupila jakby jakis zwierzak podgladal ;)

Paraplu ciekawy kierunek tez kiedys o nim myslalam ale zrezygnowalam ;) nie wiem czy dobrze sobie ubzduralam...Ty nie mieszkasz w Pl?

Co do orgazmow to co sie wstydzic;) normalna ludzka rzecz :tak: dla mnie np nie ma tematow wstydliwych jak chodzi o czlowieka ;)

Ostatnia edycja:
KasiaMarysia a od którego dnia cyklu robisz testy owu

Ewela nie robie, od lutego zacznę.

Lux ;) hahahahaha przybij piątkę

Paraplu :))znam ten ból. Mój P zawsze kota wyrzucal nawet jak nie patrzył :) a nasza Bella suczka zawsze patrzy przekrzywia głowę jak wydajemy dziwne -dla niej odgłosy a gdy się ją wygania to macha ogonem :/

Karla-mój brat ma kota rasy rad goll (chyba tak to się pisze) jest cały biały i wygląda jak biała kulka i uwielbia im się do łóżka pakować :D kocha pościel.

reklama
Do góry