reklama
Lux to chociaz tyle bo u mnie to byla istna meczarnia.
Moze Twoim sasiadom sie w koncu znudzi albo jak u Ciebie pojawi sie dzidzia to sie troche ogarna
Pkati no co psina tez ma swoje potrzeby
U mnie dzisiaj zimno i sniezy.A myslalam ze zima sie juz skonczy
Moze Twoim sasiadom sie w koncu znudzi albo jak u Ciebie pojawi sie dzidzia to sie troche ogarna
Pkati no co psina tez ma swoje potrzeby
U mnie dzisiaj zimno i sniezy.A myslalam ze zima sie juz skonczy
Co Ty Asch oni się nie uspokoją. Ile razy było mówione, że nie życzymy sobie by po 22 Kuba skakał itp. To usłyszałam, że to tylko dziecko. Tylko dziecko? Dziecko jest pod opieką rodziców i powinni je do pionu sprowadzić. Dziś go sąsiadka próbowała uspokoić i lanie dostał.
pkati
Fanka BB :)
Wiecie co jak zwracam uwage mijej sis na to jak jej mały sie czasem zachowuje albo co ona według mnie robi nie do konca dobrze ze mogła by zmienic... To zawsze słyszę odp "zobaczymy jak bedziesz miec swoje"... Wiem ze łatwiej mi dostrzec co siostra robi zle ale mysle ze zapamiętuje to teraz i napewno bede zwracać u mojego dziecka większa uwage na to by tak nie robił albo jako mama... Mozna sie przeciez uczyć na czyjis błędach...
Ostatnia edycja:
Lilolo
U nas kupa sniegu i mloda zachwycona. Ale niestety nie pojdziemy na dwor bo dalej ma troszke katarek i kaszelek
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
pkati
Pkati no co, Merci pilnuje swojego dziewictwa
Lux... To juz nie dziecko czas najwyższy na pisiorka[emoji2] młoda jest głupia nie wie co traci[emoji2]a kto wie ile jej wiosen zostało ...juz ma 7 lat
reklama
Ruda Hetera
Dziewczyny dopiero teraz doczytałam wszystko i dziękuję wam za miłe słowa jesteście kochane szczerze mówiąc myślałam że przy was tutaj jakoś łagodniej przejdę kolejny nieudany cykl ale nie obyło się bez płaczu
Też mam kotkę, Venus się nazywa ale nie mogę jej trzymać w domu bo teściowa robi problem
Też mam kotkę, Venus się nazywa ale nie mogę jej trzymać w domu bo teściowa robi problem