reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
yesenia moja siostra ukończyła farmacje i robiła przeróżne leki na temat wiesiołka coś wiem bo moje koleżanki testowały to chyba zależy jak na kogo on zadziała.

Żałuję tylko ze nie sluchalam tak do końca gina który przepisał mi luteine i miałam ja brać od 14 do 25 dnia cyklu, ale naczytalam się na necie że bierze się ja po.owu i grałam ja po swojemu, po za tym źle się po niej czułam a podobno działa cuda, ta znajoma twierdzi że mogę mieć niski progesteron skoro mam tak krótkie cykle po 25-26 dni a ostatni 23, a jak powiedzialam że progesteron w 21 dniu cyklu był 16 to stwierdziła że niski, brr muszę już poczekać do wizyty u swojego gina i zobaczę co on powie

Ja planuję porobić sobie badania po to by mieć pewność, że jestem zdrowa i dzidziusiowi nić w brzuszku nie grozi. A potem to nie mam zamiaru bawić się rodzaje śluzu, dni owulacji itp. bo zbyt leniwa jestem :-D Jak się uda to fajnie a jak nie to może to mnie zmotywuje do obserwacji swojego cyklu.

reklama
Do góry