reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Aschlee jakbym miała fajną kuchnię to też bym lubiła ale jak jej nie lubię tej kuchni. Jest stara, ciemna, brzydka i okropnie nieporęczna. Mam nadzieję, że za rok uda się coś kasy odłożyć i ją jakoś zrobić nie dużym kosztem, żeby chociaż wygodniejsza była i milsza dla oka. Teraz mamy ważniejsze wydatki niż kuchnia.

PS
A na patrząc na kafelki i obrzydliwą fugę mam ochotę uciec...ehh...wiecznie chodzi tylko o kasę.

Ostatnia edycja:
Ja bylam w szoku jak uslyszalam od tej pascie :-o
A mojej cioci na parterze ktora wywiesila na balkonie pranie ukradli... majtki!!! Wybrali sobie oczywiscie te najladniesze.
Ale zeby chodzic w czyichs majtkach to tego juz nie ogarniam

Ostatnia edycja:
Ja bylam w szoku jak uslyszalam od tej pascie :-o
A mojej cioci na parterze ktora wywiesila na balkonie pranie ukradli... majtki!!! Wybrali sobie oczywiscie te najladniesze.
Ale zeby chodzic w czyichs majtkach to tego juz nie ogarniam

Jakies ciezkie przypadki;-) czytalam ze mozesz chodzic to super

chodzi o to czy jest mozliwosc zajscia w ciaze w tym okresie .mam juz swoje latka ale nigdy nie dogladalam dni plodnych nie pilnowalam dopoki nie pomyslelismy o dziecku odkad jestemy razem.ja rozumie rozbawienie pytaniem.moze po prostu zle mnie zrozumialyscie;-)

reklama
Lady a dlaczego ja nie wieszam prania w moim bloku na dole w suszarni? Bo kradną nawet właśnie majtki czy staniki. Nigdy tam nic nie powiesiłam i nie powiesze.

Do góry