reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Hejka. Wrocilam od lekarki, mowi ze wszystko dobrze i zalozyla mi karte ciazy. Infekcji nie widzi ale dala mi na wszelki wypadek jakies globulki dowcipne, a badaniami moczu kazala sie nie przejmowac, bo nie sa zle.

Lux z tego wszystkiego nie zdazylam na poczte bo siedzialam u niej ponad godzine, ale nie musze juz lezec (HURRA HURRA HURRA) wiec jutro wysle ci przesylke ;-)

hej dziewczyny a ja nie pewna. miesiaczka 17.01 trwala 6 dni natomiast 26.01 sie kochalismy z narzeczonym i z 01.02 na 02.02 i ciekawe czy zaciazone.jak myslicie?

Lady Agnes Nie wiem czemu ale uwielbiam to słowo "dowcipne" :-D

A ja dzisiaj strajkuję i nie gotuję :-p Zamówiłam sobie pizzę a memu chłopu kebab na frytkach. Zamiast gotowania szoruję z tłuszczu kuchni :wściekła/y: jak ja nie lubię sprzątać kuchni właśnie przez ten tłuszcz.

Kasia a myślałam, że mam owu w weekend, bo wszystko na to wskazywało. A tu suprise. Lady ok, to wyslij jutro. Może się przydadzą na luty, gdyby w tym cyklu się nie udało. I super, że możesz już chodzić :)

Zenona tego to nikt nie wie;))))
Lady to co TY ROBILAS u niej godzinę he? Dziś miałaś też usg?

Nie, ona nie ma usg w gabinecie. Tak sobie rozmawialysmy, dała mi mase katalogow, zalozyla karte ciazy, przeanalizowala badania co tez dluzsza chwile zajelo a pozniej mnie zbadala i wypisala mi zwolnienie i recepte a na koniec to juz rozmawialysmy o wszystkim nawet o tym co jej ukradli z domku letniskowego. Wiecie ze ludzi potrafia ukrasc napoczeta paste do zebow czy zel pod prysznic? Ja bylam w szoku.

reklama
Do góry