reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Asch,

Czyżbys nie sluchala zalecen lekarskich??? Nieladnie... a trzeba szanowac swoje zdrowko. Dla dobra twojego, rodzinki i przyszlego bobaska. I mozesz nam marudzic ile tylko dusza zapragnie :) po to tu jestesmy by wspierac sie w trudnych chwilach ♥♥♥

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

reklama
W czwartek wizyta u gina...boje sie ze powie ze mam na razie zakaz statan...bo szczerze nie wiem jak bym sie z tym uporala.To bylby meeeeega dol dla mnie

Lux to super :) Ona przeciez tez dlugo walczy o bobaska :tak:

Asch,

Ty juz jestes na lekach no nie?
A bylas z serduchem u kardiologa? Dal Ci leki na zbicie tego jednego znacznika? Wybacz zapomnialam jak sie nazywal. Ale wiem, ze byl dla ciebie niebezpieczny...

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Kochana ja czekam na wizyte u kardiologa na razie biore tylko lek na ta hiperhomocysteinemie a reszte maja zadecydowac kardiolog i ginekolog

Kami wizyta dopiero 23

Lux mam nadzieje ze nie.Raz jak wzielam je na pusty zoladek to myslalam ze sie wykoncze teraz najpierw cos zjem i dopiero je biore i jest troche lepiej :tak:

reklama
Do góry