reklama
agnieszkak2
Fanka BB :)
Ja mialam 22 i sie niezastanawialam fakt chcielismy ale podchodzilismy do tego smiechem robilismy oczka uszka itd a teraz lipa ja czasem myslalam ze tylko ja wariuje
;-) ale razem damy rade
:-)
;-) ale razem damy rade
:-)
Lilolo
Wogóle miałam nigdzie o tym nie pisać bo nie chciałam rozdrapywać ran. Ale my w marcu 2014 na przełomie 8/9tc staciliśmy bliźnięta. Zarodki miały już serduszka. Nie była to ciąża planowana i byłam bardzo rozgoryczona, że nam się to przytrafiło na dodatek podwójnie. Nie potrafiłam się cieszyć, miałam pretensje .uj wie do kogo... A potem zaczełam plamić, krwawić. Poszłam na drugą wizytę i lekarz powiedział, że jeden z zarodków jest bardzo nisko umiejscowiony i kosmówka nie przyczepiła się zbyt dobrze. Stąd krwawienia. Miałam się oszczędzać, brać duphaston wraz z luteiną i miało być dobrze. Ale nie było. Tego samego dnia trafiłam z krwotokiem do szpitala, nie było śladu po wcześniejszej akcji serc i jeden zarodek był już w ujściu szyjki macicy. Drugi poroniłam dzięki tabletkom dopochwowym. Po tym wszystkim miałam wielkie wyrzuty sumienia. Musiałam brać leki na depresję. Uciekłam z rówieśniczego forum na którym sporo się udzielałam. Nie potrafię sobie wybaczyć tych wszystkich złych myśli ktore kłębiły mi się wtedy w głowie. Tego, że modliłam się by ta ciąża nie okazała się prawdą, że nie potrafiłam uszanować cudu jaki nas spotkał. Nienawidzę się za to i jest mi cholernie ciężko.
Decyzja o podjęciu starań troszkę mi pomogła, ale myślę, że zbyt szybko nie dostanę kolejnej szansy na bycie mamą. Zmarnowałam swoją okazję :-(
Wybaczcie, że wam tak smęcę, ale musiałam to z siebie wyrzucić. Potrzebowałam o tym w końcu opowiedzieć. Dziękuję, że jesteście.
Decyzja o podjęciu starań troszkę mi pomogła, ale myślę, że zbyt szybko nie dostanę kolejnej szansy na bycie mamą. Zmarnowałam swoją okazję :-(
Wybaczcie, że wam tak smęcę, ale musiałam to z siebie wyrzucić. Potrzebowałam o tym w końcu opowiedzieć. Dziękuję, że jesteście.
Bo podobno im mniej sie o tym mysli tym szybciej sie udaje Ale bym byla w szoku jakbym teraz zaciazyla
A kwas foliowy to brac najlepiej z 3 miesiace przed. Tak nas kiedys uczyli ja wcinam non stop, bo nigdy nie wiadomo
A kwas foliowy to brac najlepiej z 3 miesiace przed. Tak nas kiedys uczyli ja wcinam non stop, bo nigdy nie wiadomo
agnieszkak2
Kamilove tak mi przykro:-( nie mow tak nie wolno Ci bedziesz miala nie jedna a wiele szans pamietaj nie wolno Ci... Ja trzymam mocno kciuki&&&&&& za Twoja fasolke
agnieszkak2
To nie twoja Slonko wina dlatego nie obarczaj sie tym
Kamilove czlowiek w roznych sytuacjach ma rozne mysli i nierzadko zle, ale to nie znaczy, ze jest sie zlym. To nie Twoja wina, ze potoczylo sie to tak jak sie potoczylo. Nie mialas na to wplywu i przeciez nie olalas jak cos sie dzialo. Zobaczysz, ze dostaniesz szanse, bo nic nie zmarnowalas!
maran-atha
Kamilove przykro mi, ze Cie to spotkalo... nie zadreczaj sie kochana, na pewno niebawem bedziesz sie cieszyc zdrowa ciaza, czego Ci z serca zycze...
Zreszta wszystkim nam, staraczkom tego zycze... nie tracmy nadziei &&&&
Zreszta wszystkim nam, staraczkom tego zycze... nie tracmy nadziei &&&&
Kamilove napisalan Ci PW.
Nie mysl kochana ze to Twoja wina bo tak nie jest...niestety na niektore rzeczy nie mamy wplywu bedzie dobrze i sloneczko wyjdzie dla nas wszystkich.Kazda z nas w koncu doczeka swojego Skarbu
Nie mysl kochana ze to Twoja wina bo tak nie jest...niestety na niektore rzeczy nie mamy wplywu bedzie dobrze i sloneczko wyjdzie dla nas wszystkich.Kazda z nas w koncu doczeka swojego Skarbu
reklama
Lilolo
Tylko ja powinnam była już wiedzieć jakim cudem jest dziecko. Straciłam pierwszą ciążę, za mną prawie dwa lata starań o nasz mały wielki Cud, a gdy przytrafił mi się kolejny nie doceniłam tego. Życie w takim razie niewiele mnie nauczyło i wszystkie nauki poszły w las. Właśnie tego nie potrafię sobie wybaczyć