reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

pkati spokojnie kochana, nie stresuj się tak,bo stres jest złym doradca. Przytulasy i przytulasy :p

Ewela i Anulka. ja mam na 7 termin i wstrzymuje się jak mogę z testem :) czuje mokro ale mam mało śluzu i nie wiem czy to nie infekcja bo lekko kwaśno pachnie.
Właśnie ja też się wstrzymuje po co robić jasne że jak @ nie ma to dobrze wróży... Czekam.i tyle

reklama
W olsztynie gaz już 1,96 zl heh :) Agnes witaj w klubie, ja wczoraj 3 razy nad wc wisiałam, dziś już też 3 mam za sobą i chyba walne w kime zaraz bo spać mogę non stop. Jak tylko tu wejde to mi gorzej bo ciągle o jedzeniu piszecie a mnie aż wykręca bleh

A jeden z lekarzy pow mi że kobiety które nie są szczupłe w tym na pewno ja he bo nie mam rozm 36 ani 38 maja owulacje często później bo maja większa ilość hormonów i może być to prawda...

Ewel a ja jestem szczupła i moze w druga str u mnie idzie ze wogole słabo z owulacja jak ma sie mała niedowagę [emoji2] i duzo cykli bezowulacyjnych... Żart ... Mam nadzieje ...

Dziewczyny to czekamy :) trzymam kciuki za nas i inne późniejsze staraczki ;)

pkati wiem co przechodzisz chociaż ja dopiero poważne leczenie zaczynam w sumie zaczynamy z mężem. Mam przyjść na usg w 17dniu cyklu, ostatnio jak byłam hoho dawno 2012 pęcherzyk 0,09 podjarze w każdym razie mały.Miałam duża prolaktyne i brałam bromergon i mam w tym roku podanie powtórzyc

Pkati moja znajoma ma 170 cm i waży 45kg ma 35 lat i zaszła w ciążę od razu;) więc też nie wierzę w teorię ze jak toś grubszy może mieć problem albo chudy... Zależy od organizmu wszystko i tyle

Ok wracam do pracy ... Dobrze ze tu weszłam na przerwie bo wieczorem bym was nie nadrobiła dzieki wszystkim za wsparcie [emoji1] powiem wam ze naprawde miło jak sie posłucha kilka pozytywnych komentarzy i porad.. Pomaga psychicznie [emoji9]miłego dzionka

reklama
Ja wiem tyle, że przy nadwadze u niektórych kobiet może wystąpić mniej ukrwiona macica i przez to może mieć problemy by zajść.

Do góry