Właśnie ja też się wstrzymuje po co robić jasne że jak @ nie ma to dobrze wróży... Czekam.i tylepkati spokojnie kochana, nie stresuj się tak,bo stres jest złym doradca. Przytulasy i przytulasy![]()
Ewela i Anulka. ja mam na 7 termin i wstrzymuje się jak mogę z testemczuje mokro ale mam mało śluzu i nie wiem czy to nie infekcja bo lekko kwaśno pachnie.
reklama
1985nelia2
Fanka BB :)
W olsztynie gaz już 1,96 zl heh
Agnes witaj w klubie, ja wczoraj 3 razy nad wc wisiałam, dziś już też 3 mam za sobą i chyba walne w kime zaraz bo spać mogę non stop. Jak tylko tu wejde to mi gorzej bo ciągle o jedzeniu piszecie a mnie aż wykręca bleh
pkati
A jeden z lekarzy pow mi że kobiety które nie są szczupłe w tym na pewno ja he bo nie mam rozm 36 ani 38 maja owulacje często później bo maja większa ilość hormonów i może być to prawda...
Ewel a ja jestem szczupła i moze w druga str u mnie idzie ze wogole słabo z owulacja jak ma sie mała niedowagę [emoji2] i duzo cykli bezowulacyjnych... Żart ... Mam nadzieje ...
KasiaMarysia23
Dziewczyny to czekamy
trzymam kciuki za nas i inne późniejsze staraczki
pkati wiem co przechodzisz chociaż ja dopiero poważne leczenie zaczynam w sumie zaczynamy z mężem. Mam przyjść na usg w 17dniu cyklu, ostatnio jak byłam hoho dawno 2012 pęcherzyk 0,09 podjarze w każdym razie mały.Miałam duża prolaktyne i brałam bromergon i mam w tym roku podanie powtórzyc
pkati wiem co przechodzisz chociaż ja dopiero poważne leczenie zaczynam w sumie zaczynamy z mężem. Mam przyjść na usg w 17dniu cyklu, ostatnio jak byłam hoho dawno 2012 pęcherzyk 0,09 podjarze w każdym razie mały.Miałam duża prolaktyne i brałam bromergon i mam w tym roku podanie powtórzyc
pkati
Ok wracam do pracy ... Dobrze ze tu weszłam na przerwie bo wieczorem bym was nie nadrobiła dzieki wszystkim za wsparcie [emoji1] powiem wam ze naprawde miło jak sie posłucha kilka pozytywnych komentarzy i porad.. Pomaga psychicznie [emoji9]miłego dzionka
reklama