reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

A jeden z lekarzy pow mi że kobiety które nie są szczupłe w tym na pewno ja he bo nie mam rozm 36 ani 38 maja owulacje często później bo maja większa ilość hormonów i może być to prawda...

reklama
Pkati mojej kolezance dobry gin powiedzial, ze dupa pecherzyk nie pekl. Wiec ona spisala cykl na straty i wyluzowala. A okres nie przychodzil.... zrobila test i 2 kreski. Dzwoni do tego gin a on na to: uffff, juz myslalem ze sie Pani nigdy nie odblokuje, dlatego tak powiedzialem, zeby pani odpuscila. I po 5 latach staran doczekala sie malego Tadzia :-)

Lady dobre.... ;))Ale coś w tym jest bo wiem jak ja pierwszy cykl tak się starałam jak się udało dałam na luz i zaszlam w następnym bez obserwacji śluzu itp jedynie test na owu raz zrobiłam i to był ten pozywny.
Też słyszałam że im.kobieta więcej p tym.myśli tym trudniej zajść bo myślenie wpływa na przysadke jakoś i wtedy się blokuje co nie co...

pkati spokojnie kochana, nie stresuj się tak,bo stres jest złym doradca. Przytulasy i przytulasy :p

Ewela i Anulka. ja mam na 7 termin i wstrzymuje się jak mogę z testem :) czuje mokro ale mam mało śluzu i nie wiem czy to nie infekcja bo lekko kwaśno pachnie.

Lux to nie wiem;) ale właśnie mi pow że później mogę mieć niż w 14 dniu i faktycznie przy cyklach 28dn miałam w 16dc owu wtedy. Teraz wydaje mi się ze mam w 13 dc lub 14.

reklama
Jestescie kochane ze tak mnie pocieszacie[emoji9] ... Tylko wiecie ze nie jest tak łatwo sobie z TYM wyluzować... Nie powiem mam troche stresu ale to chyba jak kazdy... No zobaczymy postaram sie byc na luzie z tym pęcherzykiem tylko wiecie to takie wbijanie sztyletu pod zebra co ide do lekarza jeden krok do przodu dwa do tylu.. Co wizytę inna diagnoza.. I to wlasnir meczy psychicznie...rozmawiałam dzisiaj z moim mezem o tym co lekarz pow to pow no trudno zobaczymy co w czwartek bedzie ... Ale mowi ze chyba go grypa łapie i sie chyba zaraz z pracy zwolni do domu bo strasznie sie czuje... Takze chyba sobie odpuszczę sex na dzisiaj ...ale jescze mi powiedzcie ze jeżeli pecherzykl nie pękł od srody to juz nie ma szans w tym cyklu

Do góry