reklama
Lady Agnes
Fanka BB :)
Pkati mojej kolezance dobry gin powiedzial, ze dupa pecherzyk nie pekl. Wiec ona spisala cykl na straty i wyluzowala. A okres nie przychodzil.... zrobila test i 2 kreski. Dzwoni do tego gin a on na to: uffff, juz myslalem ze sie Pani nigdy nie odblokuje, dlatego tak powiedzialem, zeby pani odpuscila. I po 5 latach staran doczekala sie malego Tadzia :-)
Lady dobre....
)Ale coś w tym jest bo wiem jak ja pierwszy cykl tak się starałam jak się udało dałam na luz i zaszlam w następnym bez obserwacji śluzu itp jedynie test na owu raz zrobiłam i to był ten pozywny.
Też słyszałam że im.kobieta więcej p tym.myśli tym trudniej zajść bo myślenie wpływa na przysadke jakoś i wtedy się blokuje co nie co...
Też słyszałam że im.kobieta więcej p tym.myśli tym trudniej zajść bo myślenie wpływa na przysadke jakoś i wtedy się blokuje co nie co...
KasiaMarysia23
pkati spokojnie kochana, nie stresuj się tak,bo stres jest złym doradca. Przytulasy i przytulasy
Ewela i Anulka. ja mam na 7 termin i wstrzymuje się jak mogę z testem
czuje mokro ale mam mało śluzu i nie wiem czy to nie infekcja bo lekko kwaśno pachnie.
Ewela i Anulka. ja mam na 7 termin i wstrzymuje się jak mogę z testem
KasiaMarysia23
Ewela byłaś na monitorigu? Mi lekarz kazał duphaston brać od 16dnia cyklu do 25 i wit e codziennie
reklama
pkati
Jestescie kochane ze tak mnie pocieszacie[emoji9] ... Tylko wiecie ze nie jest tak łatwo sobie z TYM wyluzować... Nie powiem mam troche stresu ale to chyba jak kazdy... No zobaczymy postaram sie byc na luzie z tym pęcherzykiem tylko wiecie to takie wbijanie sztyletu pod zebra co ide do lekarza jeden krok do przodu dwa do tylu.. Co wizytę inna diagnoza.. I to wlasnir meczy psychicznie...rozmawiałam dzisiaj z moim mezem o tym co lekarz pow to pow no trudno zobaczymy co w czwartek bedzie ... Ale mowi ze chyba go grypa łapie i sie chyba zaraz z pracy zwolni do domu bo strasznie sie czuje... Takze chyba sobie odpuszczę sex na dzisiaj ...ale jescze mi powiedzcie ze jeżeli pecherzykl nie pękł od srody to juz nie ma szans w tym cyklu