reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Lux,
Ja nie jadlam do 20tc praktycznie, tez mnie szpitalem straszyli.
Ale nie moglam, co sie napilam, zjadlam to wymioty o kazdej porze dnia i nocy. Czasem zachcianki zjadlam i zostaly. Ale przewaznie to wszystko bleee.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ja nie jadlam do 20tc praktycznie, tez mnie szpitalem straszyli.
Ale nie moglam, co sie napilam, zjadlam to wymioty o kazdej porze dnia i nocy. Czasem zachcianki zjadlam i zostaly. Ale przewaznie to wszystko bleee.
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Ewel tez mam taka kumpele.Szkoda mi jej troche ale nie da sie jej przetlumaczyc ze jesc trzeba.Jedyne co to pije wode I jakies tam warzywa czy owoce.A tak to praktycznie nic.Rozumien dieta dieta ale daleko tak nie zajedzie.I wiecznie tylko anemia,kazdy wynik krwi nie taki jak trzeba...a jak za duzo sie odzywalam to kontakty sie urywaly.
Tylko ciezko mi sie nie odzywac jak wiedze ze robi sobie krzywde na wlasne rzadanie
Tylko ciezko mi sie nie odzywac jak wiedze ze robi sobie krzywde na wlasne rzadanie
reklama
A no tak to juz jest.Niekiedy ciezko jest dotrzec komus do rozumu.Jezeli to juz choroba to taka osoba jest wychudzona a jej ciagle sie wydaje ze jest gruba.Przykre to straszenie bo rzadko kiedy takie osoby opamietuja sie same.Czesto konczy sie niezbyt przyjemnym leczeniem w szpitalach.
Nie mowie tu oczywiscie o dietach i osobacj ktorych waga miesci sie w normie...
Nie mowie tu oczywiscie o dietach i osobacj ktorych waga miesci sie w normie...