reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

reklama
Niby obiecałam siebie ze testuje dopiero jak @ nie będzie rano he Ale mnie kusi wcześniej ... Choć wolę się nie rozczarowac

Kotek87 gratulacje !!!;)
Ruda hetera ja tez widze kreseczkę ;) ponów test rano;)

A co do mnie to wyobraźcie sobie to gadalam przez tel o wynikach z wczoraj i lekarz pow ze do owulacji jedzcze
Nie doszło ale było mu głupio bo pow ze byłem na 100% pewny ze pani bedzie miec owulacje w srode...;:/mam wizytę na czwartek... Zobaczymy co sie tam dzieje na dole...ale zaczynam miec watpliwości cY u dobrego lekarza jestem ...Od niedzieli mam mega płodny sluz a temp skacze sobie i nie mam wzrostu jeszcE... Czyżby cykl bezowulacyjnynczy możliwe zebym pęcherzyk nadal był jak miał tydz temu w srode ponad 18 ???:/
Juz niewiem sama co ze mna nie tak ja pierd.......
Jakie to jest z****n... Ja tu odliczam do robienia testu ciążowego a ja jesvze owu nie miałam ... Mimo brania clo ... Dzisiaj jest 20dc;(

Ostatnia edycja:
Pkati jak ja byłam na usg babka pow że pecherzyk jest Ale jakiś średni nie wie czy pęknie... Ze może nie na jej oko więc ja w ryk w domu i zaszlam w ciążę wtedy właśnie... Nie ma co się przejmować bo natura działa.jak chce... I naprawdę lekarz pecherzyk.może widzieć Ale nie wie czy on na 100%pęknie za 1h czy 40... A różnie bywa stres wpływa też na owu itp

reklama
Do góry