reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2015 : )

Kochana w takim razie ja mocno trzymam kciuki i sle fluidki:) ale testowac za szybko nie ma co. Dzidzia jak ma byc to bedzie :) mam duzaaa nadzieje ze nam sie uda:)

No nie ma co za szybko testować, i w sumie jak się udało to moja gin mnie opi*przy od góry do dołu ale cóż poradzić, że tak bardzo już bym chciała :-p Czuję się bardzo okresowo i pewnie nici z dzidzi ale ciągle mam nadzieję. Oby @ nie przyszła!

Animka, ty do nas pisz częściej i przesyłaj nam swoje mamusiowe fluidki. Jak tam Kornelia się chowa? Zobaczysz, że te 8 m-cy szybko zleci.

reklama
Karla ja wiem co czujesz bo mam dokladnie tak samo.Moze nie planuje pokoju ale tez juz nie moge sie doczekac zeby zobaczyc dwie kreseczki
Chociaz wiem ze potem i tak bedzie ciagly strach

Bo kazała mi poczekać ten cykl aż będę miała wyniki badań i żeby nie powtórzyła się sytuacja z listopada ;(
No i nie starałam się... zbytnio, ale jednak trochę, bo wyniki odebrałam wcześniej i wiem, że są w normie. Jedynie cytologii jeszcze nie odebrałam, ale jakby było źle to pewnie by do mnie moja gin zadzwoniła
A na badanie nasienia to sobie poczekam pewnie do świętego dygdy bo mój luby się nie spieszy żeby się na nie wybrać :no:

To tak jak ja chodz teraz spokojna jestem ale przed @ to jakis obled zawsze mialam potem placz spokoj i wkolko jak zaczynalam sie starac o drugie to myslalam ze bedzie jak z pierwszym bach dwa tygodnie i upragnione dwie kreski ale rzeczywistosc jest brutalna niestety:-( takze i ja tu pobede pewnie dlugo

Bo kazała mi poczekać ten cykl aż będę miała wyniki badań i żeby nie powtórzyła się sytuacja z listopada ;(
No i nie starałam się... zbytnio, ale jednak trochę, bo wyniki odebrałam wcześniej i wiem, że są w normie. Jedynie cytologii jeszcze nie odebrałam, ale jakby było źle to pewnie by do mnie moja gin zadzwoniła
A na badanie nasienia to sobie poczekam pewnie do świętego dygdy bo mój luby się nie spieszy żeby się na nie wybrać :no:

Moj tez jak mial isc na badanie nasienia to caly chory byl. Ale mamy juz to za soba i wszystko w normie.
zobaczysz bedzie dobrze kochana:)

To tak jak ja chodz teraz spokojna jestem ale przed @ to jakis obled zawsze mialam potem placz spokoj i wkolko jak zaczynalam sie starac o drugie to myslalam ze bedzie jak z pierwszym bach dwa tygodnie i upragnione dwie kreski ale rzeczywistosc jest brutalna niestety:-( takze i ja tu pobede pewnie dlugo
No ja właśnie zaczęłam świrować, chyba powinnam wyłączyć komputer, przestać mierzyć temp i się uspokoić, ale nie mogę się na to zdobyć. Nie nastawiaj się na długie starania, tym razem szybko się uda! Trzymam kciuki &&&

Lady Kornela daje nam popalic przez broblemy brzuszkowe, mam nadzieje ze jak usiadzie to problem sie skonczy.

W tak razie przesylam mase mamusiowych fluidow dla Wszystkich :)

A tam ginem sie nie stresuj, jezeli wyniki dobre ; P
Łapiemy, łapiemy :)
Ja podobno tez miałam problemy z brzuszkiem jak byłam mała, moja mama zawsze marudzi na te moje dziecięce kolki :zawstydzona/y:
Ale pewnie jak zacznie się więcej ruszać to jej przejdzie :-)

reklama
Dzieki Lady Agnes moze sie uda taka cicha nadzieja :-) co do mierzenis tego juz nie robie chodz krotko to trwalo gorzej bylo u mnie z badaniem szyjki wtedy paranoje wpadalam a lepiej nie grzebac dzieki ja za Ciebie a wlasciwie za Wszystkie trzymam kciuki&&&&&

Do góry