reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2015 : )

Widzę, że nas coraz więcej to raz, a dwa większość nas pisze, że pechowa i za szybko z tego wątku nie wyjdzie - ja o sobie też tak myślę :tak: więc niech się nad nami biednymi zlituje jakaś optymistka i raz ciach wyskoczy z II kreseczkami, a wtedy to już będzie z górki :)

Agnieszkak2, cześć! ;) powodzenia w staraniach!

reklama
Oj same pesymistki :) ale wiem jak to jest- lepiej byc mile zaskoczonym niz sie rozczarowac. A ja wierze, ze ktoras z Was II krechy zobaczy w tym miesiacu :D Ja z moim pierwszym dzieciatkiem bylam wlasnie tak mile zaskoczona, bo czulam sie okresowo, na tescie jedna krecha i nawet uznalam, ze lepiej, ze nie wyszlo bo malz chory, ja przez tydzien wnosilam rower na 2 pietro... ale @ nie bylo i zrobilam nastepny test 5 dni po terminie i wyszla taka bladziutka krecha, ze musialam meza pytac czy mam zwidy czy on tez to widzi :p Jedynym objawem u mnie byla wtedy sennosc. Trzymam kciuki dziewczyny :)

Ja dzisiaj jestem jakoś 5 dni po ovu i powiedzcie mi czy ja mogę już odczuwać jakieś objawy czy to wszystko sovie raczej wmawia? :)

Ja dzisiaj jestem jakoś 5 dni po ovu i powiedzcie mi czy ja mogę już odczuwać jakieś objawy czy to wszystko sovie raczej wmawia? :)

Różnie bywa. Niektóre dziewczyny piszą, że odczuwają. Ale czy tak jest naprawdę czy to tylko psychika :cool: któż to wie :)
Jak dla mnie za wcześnie na objawy, ale może twój organizm z tych bardzo wrażliwych na wszelkie zmiany :what:

Hihi no to się okaże za jakiś czas ;) z synkiem w ciąży nie pamiętam za bardzo bo to było tak dawnoooo :) w drugiej ciazy od samego początku coś czułam i miałam wsrtet do kawy i papierosów ale to się niestety skończyło nie za dobrze.

Bierzecie kwas foliowy bo chyba powinnam zacząć brać tak mi się wydaje :/

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem to nie nasza psychika potrafi sie durnowato zachowywac w takich sytuacjach gdy bardzo czekamy na dzidzie najlepiej czekac na brak@ wiem to po sobie objawow to ja tysiac mialam

reklama
Do góry